nom cuz enzo najwieksza **** obozowa i najwiekszy maczo na dh-zone tak w skrocie a wasi starzy to czarne wiewiurki <LOL2> i opony dobrze sie trymaly :] to do kuby:P
a tak apropo czarnych wiewiurek komunikat na trasach zjazdowych ze skrzycznego pojawiły sie w ostatnim czasie czarne wiewiurki UWAGA lubia podczas zjazdu wkrecac sie w tarcze . spodkanie z taka wiewiurka moze zakonczyc sie trwałym kalectwem a nawet smiercia!!!
eee enzo prawie plakal jak chcielismy mu spalic wlosy ( ? ) na nogach :D a jak pytalismy razem z camperem jak ztuningowac duro albo zrobic backflipa to nie wiedzial :D ale backflipa na forum wykrecil i duro tez podkrecal.no i ta jego predkosc na zjazdach <lol>
no enzo wogle zachowywal sie jakby pzepraszal zato ze zyje ciagle sie pytal czy kce lyka 7upa czy zamknac okno itp loluch z niego ale itak bomba byl znaczy jest wieksza lama CASANOVA
NAJLEPSZY MOTYW BYŁ Z ENZO JAK ZACZOŁ ZALEPIAĆ RAME POXYLINA BO TWIERDZIŁ ZE MU OPONA CAŁE ALUMINIUM WYTARŁA . A PAMIĘTACIE JAK SIE ZAPYTALISMY ENZA O KLUCZYKI OD CZOŁGU :]
o popatrz...
To byla wina mostka a nie gwiazki ale mniejsza z tym ;)
Informuje was wszystkich ze rezygnuje z tego forum gdyz zostalem pobity na ryj
:(
Mam doła
Takiego mega
Zostałem przebity przez obozowicza:
[0% z całości / 3.39 postów dziennie]
SLAY
a ja mam tylko:
[0% z całości / 2.26 postów dziennie]
Nie mam szans na dogonienie go i rezygnuje z tego forum.
AAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ENZO WITAJ PRZYJACIELU JAK TAM ?? RAMA NADAL SIE OD OPONY WYCIERA?? A MOZE TO TE CZARNE WIEWIURKI??
kmiciu pisze:tylko ze on nie pierdoli takich glupot jak ty slay (przybajmniej tak mi sie wydaje bez urazy)
a ze opuszczasz o forum to tylko lepiej dla wszystkich :)