wie ktos ile ma byc oleju w goleniach w tym amorze (najlepiej w mililitrach)
z gory dzieki
Z1 FR 02
szuwar89 Jeśli chodzi o wymiane oleju w marzocchi to tam nie da sie nic spierdolić.
Tak jak FreeMan wiem ze w 2004 trzeba było lać cos pomiedzy 55-65mm jak amor jest w najniższym miejscu i bez spręzyn. Im mniej tym bardziej mikki amor i łatwiej dobić. Ja jestem lekki i jeżdze na okolo 53mm. Tak jest w roczniku 2004 a jak w 2002 to nie wiem moze tak samo.
Tak jak FreeMan wiem ze w 2004 trzeba było lać cos pomiedzy 55-65mm jak amor jest w najniższym miejscu i bez spręzyn. Im mniej tym bardziej mikki amor i łatwiej dobić. Ja jestem lekki i jeżdze na okolo 53mm. Tak jest w roczniku 2004 a jak w 2002 to nie wiem moze tak samo.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
tam sie nie da nic spierdolic..amor w srodku jest prosty jak budowa cepa :) a na stronie marzocka pisza o odleglosci tafli oleju od gornej krawedzi goleni i zabardzo niemoge tego zmierzyc :/ jak by ktos wiedzial ile tego ma byc w mililitrach to napiszcie. wylalo mi sie po okolo pol szklanki z kazdej goleni ;) i chce sie poprostu upewnic czy tylesamo mam wlac noego oleju...
pozdro
pozdro