Szukam roweru, który nadawałby się do dualy i streetu. Myslałem nad Shredem, ale nie jestem przekonany. To cos mósi byc wytrzymałe bo rozwalam rowery jak mało kto...:)
ale musze powiedziec że do meridu UMF tylko koła 24" :D rowerek ejst boski na mam go od wczoraj i wczorajsza jazda była przyzwyczającza sie do ramki ale dzisiaj w 5min barspina się naumiąłem i w 5 minj 180 z jazdy i sobie jade do tyłu poprostu ejstem cudownie zachwycony :D
Grzesiu jak usłyszysz strzelanie przy głowce ramy to szybklo sprzedawaj. kumpel mial 3 miechy umf, zobaczymy ile ty :]
chyba ze nie dajesz jakis hardcorowych skoków..
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
johny GT hmmm :D takie gupie strzelanie np jak wrzucam na manuala i ląduje <lol> takie klek :D ale mam ją drugi dzień i jak narazie ejszcze na hopkach nie byłem przyzwyczajam sie do geou jeszcze ale jak się rpzyzywczaje lece na dirty i dropy :D zobaczymy ile wytrzyma moja merida UMF
a ja bym ci proponował aganga am teraz kosztuje 2000zł
zapytaj w secesji secesja@secesja.pl ostatnio mieli i chiwalili się żę mają trzy ostatnie sztuki w polsce :] tylko ostrzegam zostały im chyba tylko różowe ;) więc jak chcesz....
aha wielkim plusem agang-a jest ramka !! za 500zł wymieniasz syfnego rst na jakiś lepszy amorek !!
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]