hmmm u nas na torze ( znajduje sie kolo autostrady) to kurwy stoja ciagle i czesto jest tak ze wjezdzaja nam na tor i jebie sie w autach ;] dobrze ze przynajmniej one nie kradna drewna z ns'ow :D
bliske topicu wiec tu wrzucam
Wyszedł chłop na pole i zobaczył pijana babę leżąca pod krzakiem. Pomyślał sobie, może by tak skorzystać z okazji. Jak pomyślał tak i zrobił i wykorzystał babę. Po chwili patrzy, przyszedł baran i tez babę wykorzystał. Chłop pomyślał, skoro baran może to ja tez i wykorzystał babę powtórnie. Patrzy a tu baran przyszedł po raz drugi i znów babę wykorzystał. Chłop pomyślał, a może by tak po raz trzeci? Podkrada się wiec do baby ale ta nagle odsuwa go ręka, mówiąc: -Nie, ty nie...dajcie jeszcze raz tego w kożuchu!
o kurwa ale sytuacje dzisiaj mialem - osiedle, miedzy dwoma blokami, godzina 22, pelno dzieciakow a na lawce siedzi koles- znam z widzenia i lize sie z wyszpachlowana blondyna- rowniez znam stoje se gadam z kolegami a tu nagle tekst "kurwa patrzcie ona mu loda robi" ja sie obracam a koles siedzi na lawce a blondyna glowe miedzy jego nogami i zapierdala....buahahaha myslalem ze sie zleje :P ale sie speszyli jak zaczelismy targac na caly glos :P
eee ja razem z kolega charowalimy cale 2 dni by zbudowac sobie cosik do skakania na 3 dzien zachodzimy na nasza miejscowke od tylu i JAZDA!!!! <obled w oczach> tylko hooop a w locie cos na dole ochhhh achhhh jezu ale jazda byla :)
wolałbym się juz ruchać w windzie ;D mniejsze prawdopodobieństwo że mi ktos przeszkodzi ;D jade z 1 na 10 :D naciskam między piętrami "stop" robie co do mnie nalezy ;D i luzzzzz ;D