Jaka firma robi półki do 888???
Jaka firma robi półki do 888???
Mam pytanie:
Jaka firma robi tuningowe (obnizone) dolne półki do 888? Ewentualnie ile kosztuja?
Jaka firma robi tuningowe (obnizone) dolne półki do 888? Ewentualnie ile kosztuja?
HARTKOR FAKKER
update: http://www.risseracing.com/product_acce ... .shtml#888
kurwa a moze to i wie ej kosztowalo :/
jak sie dowiem to powiem
kurwa a moze to i wie ej kosztowalo :/
jak sie dowiem to powiem
-
- Kontakt:
jeszcze na www.go-ride.com mozna zamowic obnizona polke z zintegrowanym mostkiem lub bez
-
- Kontakt:
Te polki obnizaja to na tyle nie wiele ze kat zmienisz minimalnie ;/
Nio ale jesli to jest warte 6 stow...
to zrob je sam! Stalowe!
Moge zaprojektowac jesli chcesz, wyjda cie z 400zl.
Do tego bedzie to pierwszy cokolwiek wart 888 :) Jakby jeszcze przebudowac srodek, zmienic caly dolny odlew... hihi
Ale z tymi polkami mowie powaznie, raz ze na miejscu, dwa ze taniej, trzy ze lepsze.
Ile to cos ma dlugosci od oski do konca goleni gornej, ze ludzie to tak obnizaja... ?
Nio ale jesli to jest warte 6 stow...
to zrob je sam! Stalowe!
Moge zaprojektowac jesli chcesz, wyjda cie z 400zl.
Do tego bedzie to pierwszy cokolwiek wart 888 :) Jakby jeszcze przebudowac srodek, zmienic caly dolny odlew... hihi
Ale z tymi polkami mowie powaznie, raz ze na miejscu, dwa ze taniej, trzy ze lepsze.
Ile to cos ma dlugosci od oski do konca goleni gornej, ze ludzie to tak obnizaja... ?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
czytalem na temat tych polek kiedys i pisza tam tak ze wiekszosc ram jest zbudowana pod amortyzatory 7 calowe i 888 strasznie je podwyzsza. to wszystko zalezy od calego roweru i ridera. Ja np. mam te polki oryginalne ustawione w polowie tego miejsca gdzie jest mozliwosc regulacji i jak mam na minimum to zle mi sie jezdzi a wiem ze niektorzy maja na minimum i woleli by miec jeszcze nizej. Napewno te polki maja sens skoro uzywali ich wszyscy na nwd 5 prawie i marcochi sam je na 2006 wprowadzil.
Z tego co wiem to jeden kolo w nwd5 jezdzi wlasniena tunungowych polkach.
A ja wlasnie mam taka sytuacje ze zle mi sie trohe z nim takim dlogim jezsdzi. Mialem wszeniej boxxera i geometia byla spoko, ale teraz mam tego 888 i troche lipa. Troche zrobila sie koza w stylu rowerow MaxDemage, tylko brakuje mi jakis 15kg lol
A ja wlasnie mam taka sytuacje ze zle mi sie trohe z nim takim dlogim jezsdzi. Mialem wszeniej boxxera i geometia byla spoko, ale teraz mam tego 888 i troche lipa. Troche zrobila sie koza w stylu rowerow MaxDemage, tylko brakuje mi jakis 15kg lol
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt:
Ja nic nie sugeruje :>
Stratos S8 Ultra
Uzywany Avy DHF-8 Ti
Risse Champ ( + kilka kompletow uszczelek :D )
Shivera
A co do polek, mozna zrobic stalowe nie wiele ciezsze od orginalnych, i naprwade warto. Ja bym nie kupil polek grubosci dlugopisu...
Stratos S8 Ultra
Uzywany Avy DHF-8 Ti
Risse Champ ( + kilka kompletow uszczelek :D )
Shivera
A co do polek, mozna zrobic stalowe nie wiele ciezsze od orginalnych, i naprwade warto. Ja bym nie kupil polek grubosci dlugopisu...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com