jak to stracilem 2500zl kupujac shermana
Inur, oświeć mnie... dlaczego jeździłeś na amorze z którymś było coś nie w porządku?! teraz ci pewnie powiedzą, że jeździłeś na widelcu mimo, że nie działał poprawnie, więc kolejne uszkodzenia powstały z twojej winy... to jak jeżdżenie na pękniętej ramie ze świadomością tego...
sorry stary, trzeba trochę myśleć i być przewidującym...
ps. manitou nie robi złym amorów... mój minute dziala bardzo fajnie tak jak i oba swingery
sorry stary, trzeba trochę myśleć i być przewidującym...
ps. manitou nie robi złym amorów... mój minute dziala bardzo fajnie tak jak i oba swingery
pozdro
frango
frango
ok
ale Inur mozesz zrobić cos jeszcze - wymień ślizgi i inne pierdoły i oddaj im amora w stanie dobrym bez spv - wtedy nie stwierdza ze jeździsz dłużej niz 40 dni - bo tak jak im oddasz skatowany złom to mogą kręcić nosem a tak zapłacisz troche za naprawe i likwidacje luzów itp ale bedzie więkrze prawdopodobieństwo że ci sie uda bo i tak zawsze mogą cie odesłać z kwitkiem ...
ale Inur mozesz zrobić cos jeszcze - wymień ślizgi i inne pierdoły i oddaj im amora w stanie dobrym bez spv - wtedy nie stwierdza ze jeździsz dłużej niz 40 dni - bo tak jak im oddasz skatowany złom to mogą kręcić nosem a tak zapłacisz troche za naprawe i likwidacje luzów itp ale bedzie więkrze prawdopodobieństwo że ci sie uda bo i tak zawsze mogą cie odesłać z kwitkiem ...
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..
Popieram MiZZiU... A w przypadku jakby wypieli na Ciebie dupe to skołuj se bebechy do prawej goleni powiedzmy z Flicka... Nie beda jakos strasznie drogie a nie zryja sie jak SPV (ktorego nie miales :P) ale SPV z przodu podobno sporo problemow stwarzalo dlatego w 2005 byly wszystkie te Slidery i Breakouty do wyboru czy z SPV czy bez... A w Dorado wogóle zrezygnowali z systemu :/
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
No miales pecha wspulczucie ja kupilem Mozu xl-70 za 1100 zl i dziala zajebiscie 180mm wypas
zadnych luzow i mojm zdaniem nowego amorka brac sie po prostu nieoplaca bo szkoda pieniedzy wiem
bo kiedys wtopilem 1500zl w DNM 140 i teraz mam go w czterech kawalkach a wlasnie niema ktos do niego goleni dolnych
zadnych luzow i mojm zdaniem nowego amorka brac sie po prostu nieoplaca bo szkoda pieniedzy wiem
bo kiedys wtopilem 1500zl w DNM 140 i teraz mam go w czterech kawalkach a wlasnie niema ktos do niego goleni dolnych