Siema! Mam maly problem z rura sterowa, chodzi o to ze wyjechala sie od srodka i szyszka podchodzi do gory podczas skrecania luzów. co zrobic zeby sie nie ruszała?? Mam takiego plana zeby wsadzic srubke przed szyszke i zaspawac ja zeby szycha nie podchodzila do gory, co sadzicie?? Prosze o jakies dobre pomysly, pozdrower.
Szychę zaspawać!!?? Szyszka jest po to, żeby ją wymienić, ale ja nie rozumiem co tobie się dzieje :P Ja miałem tylko taki problem ,że mi szyche rozerwało na 2 części :D
jak sie szyszka wyjedzie, wsadzisz nastęną i tesh będie wyjeżdzała to pozostaje ci jedno....
zestaw amoegy do dh zajebiście długi pręt mocowany jakby osd doły rury sterowej przy koronie tak sie zaxzepia i idzie przez całą sterową, a od góry wygląda jak zwykłą śruba w kapslu;p a to ci sie nie rozjebie:Dposzukaj gdzieś to mają za ok 25zł, i była wersja do puszczenia linki przez strwkę ale nie wiem za ile.
Wymien se szychę, ja miałem tak przy zmianie sterów ( chciałem zostawic se stara szyche) ale nic z tego, cza zmienic ziom szychę bo sie lekko wyrobiła i tyle. Bedzie taka kosztowac kilka zł wiec nie spawaj bo asz wstyd :P