A ja mam duro (nowość nie?) i nic mi się z nim nie dzieje. Po nasmarowaniu działa gicik chociaz po całym dniu dirtu wiadomo uszczelki nie te... Po dircie zapobiegawczo co 2 dni go czyszczę mimo tego, że praca się jeszcze nie zmienia. Jedyne co można mu zarzucić to to, że anoda na lagach schodzi.
Co do topicu to racja. CHWAŁA CHINOLKOM!!! jakby nie oni to dalej bym mordował kolejne RST-ki. 2 już ubiłem.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
no ja nie wiem ... duro hmmm mi sie zaczyna minimalnie sterowka wyginac ... zreszta mozna sie bylo tego spodziwac po grubosci jej scianek(sterówki) a pozatym to wszystko jest ok ...
oczywiscie wygiecie jest naprawde minimalne i opor przy skrecaniu znikomy ... ale jest ... czas pokaze czy sie to zatrzyma czy bedzie sie giąć alej ... wrzie co bedzie trzeba kupic DJ'ke :) praca jest... kasa jest ... damy rade :P
w dniu wczorajszym podczas kolejnego wypadu na chopy i nieszczesnym niedolocie do chopki wielkosci moze 0,5 metra zaliczylem pieknego kreta. lecz po podniesieniu sie z gleby widok jaki ujzalem nie byl juz taki piekny. moj widelec PODBIŁ się. wydaje mi sie iż widelec , którego przeznaczeniem jest szeroko rozumany freeride przy masie jeżdźca niecale 60 kg nie powinien odczuc tego znacznie. A jednak widelec jest wykrzywiony. CHLOPAKI czy mi to uznaja na gwarancji?? najgorsze jest to ze to sie chyba korona wykrzywila bo sterówka jest prosta i golenie chyba też. CO ROBIĆ???????
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
[quote="luk4szm"]
he he no macie racje ale w 50 % bo ja tesz sie przesiadłem z rst ( capy :d ) ale nie na duracza tylko na dirt jumpera ||| :d :P apropo kumpel ma dura i jest to jak dlamnie fajny amor tylko wymaga lekkiego tiuningu :P :d