Kiedy będzie dostępny i za ile.
Może ktoś ma jakieś informacje ?
W końcu go specman zaprojektowa to chyba warto coś wiedzieć szczególnie ze chce nowy widelec.
odpuść to sobie, chyba że lubisz się często bawić w rozbieranie. kup dj i sobie śmigaj, kąpiel sprawi, że zawsze będzie chodził dobrze, a serwis tego nie jest trudny (wystarczy robić raz na rok).
Nie kupujcie tego dobrze wam radze. Na pokazach Specemana w Szklarskiej stałem tuż obok niego jak skakał i słyszałem jak to trzeszczało jak fikał na przednim kole. Skrzeczało jakby miał sie zaraz rozpaść. Może i speceman go projektował ale wykonało go to samo co wykonuje zwykłe RST. A wogole to jednemu ziomowi w Szkarskiej na dircie korki od rst wysterzelily i rozjebały mu łuk brwiowy i szyje!! Shit i nic wiecej!
u4 ile ty masz lat? oceniasz sprzet na sluch - a to ci..., wiedz ze Junior kumpla przy mocniejszym ugieciu/szybkim wcisnieciu stuka - i co? pewnie ******* jest nie? ehh.. szkoda gadac
po za tym nie oczekuj ze rst zacznie odrazu robic wyjebane amory, kazdy amor ma wady a szczegolnie pierwsze serie czegos nowego
Ty HCR buraku miętowy jakbyś słyszał jak to stękało to byś tak nie strzelał z dupy. Przy kazdym naciśnieciu na amor strzela jak mój pekniety dirt jam. Byles w Szklarskiej malinowcu??
Jesli to ma chodzic jak alfa to juz dziekuje za niego.
Konstrukcja raczej taka sama, czyli dosyc gowniana ;/ .
Ale jesli ktos lubi grzebac w amorze codziennie to bedzie idealny. Ten kardridz olejowy to syf totalny :D. Alfa miala bardzo licha korone, zostawilem sobie na pamiatke - peknieta w 5 miejscach...
Pozdrawiam