Za ile moge sprzedać taki rowerek????
Za ile moge sprzedać taki rowerek????
Chcę..a raczej muszę sprzedać swoj rowerek...składałem go z wszystkich pieniedzy jakie udalo mi sie wykombinowac i mam nadzieje ze uda mi sie chodz czesc tego odzykać...oto jego specyfikacja:
rama-duncon pitbull 2004 specjalne malowanie śnieżny tygrys(stan bdb)
amortyzator-Rock Shox Pike Race (stan bdb)
stery- tioga mx(stan bdb)
koło tylne na piascie x-tasy(4łożyska maszynowe, pod tarcze) obręcz dx32 i szprychy dt alpinaIII(stan ideał)
koło przód na piaście qr20 Bianchi(łożyska maszynowe) obręcz single track i szprychy dt champion(stan ideał)
kierownica-bontrager crowbar dh (cr-mo)
mostek-Art
klamki-avid sd7 titanium(stan ideał)
hamulce przód i tył- black box (stan idealny)
kobra-acera (stan dobry)
pedały-da bomb (te za 99zł...jeszcze pachna sklepem)
łańcuch- pc 68 sram
kasteta- sram 5.0
przerzutka tył- deore lx (najlpszy rocznik 1999, stan bdb zero luzów)
opony- nówki maxxisy high roller 2,5
napinacz- truvativ box guide(nówka)
siodło- merida UMF
rower złożyłem chwile przed wakacjami...posiadam gwarancje na rame..i amortyzator oraz pare innych szczegółow...
napiszcie jezeli mozecie ile moge za niego wolać... wszystkie części wyglądają jak nowe...i są naprawde nie jeżdzone bo bylem chory i w sumie nadal jestem (płuca...nie moge jeździć bo się duszę)...pozdro666
rama-duncon pitbull 2004 specjalne malowanie śnieżny tygrys(stan bdb)
amortyzator-Rock Shox Pike Race (stan bdb)
stery- tioga mx(stan bdb)
koło tylne na piascie x-tasy(4łożyska maszynowe, pod tarcze) obręcz dx32 i szprychy dt alpinaIII(stan ideał)
koło przód na piaście qr20 Bianchi(łożyska maszynowe) obręcz single track i szprychy dt champion(stan ideał)
kierownica-bontrager crowbar dh (cr-mo)
mostek-Art
klamki-avid sd7 titanium(stan ideał)
hamulce przód i tył- black box (stan idealny)
kobra-acera (stan dobry)
pedały-da bomb (te za 99zł...jeszcze pachna sklepem)
łańcuch- pc 68 sram
kasteta- sram 5.0
przerzutka tył- deore lx (najlpszy rocznik 1999, stan bdb zero luzów)
opony- nówki maxxisy high roller 2,5
napinacz- truvativ box guide(nówka)
siodło- merida UMF
rower złożyłem chwile przed wakacjami...posiadam gwarancje na rame..i amortyzator oraz pare innych szczegółow...
napiszcie jezeli mozecie ile moge za niego wolać... wszystkie części wyglądają jak nowe...i są naprawde nie jeżdzone bo bylem chory i w sumie nadal jestem (płuca...nie moge jeździć bo się duszę)...pozdro666
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mi tata zabrał przednie koło od roweru i powiedział dopuki sie nie znajdzie radio cb ktore ukradł jakis twoj kolega to nie bedziesz jezdizł na rowerze czaicie wogole ja mam takiego popierdolonegoooo ojca ze japierdoleeee i jeszcze mi szkołe zmienia co juz jest naprawde bez sensem , dla mnie zycie bez rweru to jest stracony dzien naprawde nieiwem co robic :(
www.bikes-shop.pl
hmmm co do twojej choroby,to amsz zapewne astme szreszta tak jak ja,chorobe ta mam od dziecka i pwoduje,ze przy zwiekszonym wysilku fizycznym plucka czy tam skrzela sie krucza ii trudniej jest oddychac i zaczyna swiszczyc,niby sa leki,ale te leki sa robione na bazie chormonow,ttakze, rpzez te leki szybciej sie tyje i oczywiscie tradziczek sie wzmaga,z chorba mozna zyc normalne,ja osobiiscie nie biore lekow tzn,nie wdycham inhalatorow od 4 lat i ejst gicior,zawsze mam inhalatordla bezpeiczenstwa psychicznego,ale poprosu nauczylem sie powstrzymywac oddech i go stabilizowac,takze juz nie mam takich problemow,proponuje popracowac na wdechami i nad uspakajaniem wdechu i bedzie dobrze mowie ci sprawdzone przez starego astmatyka czyli mnie.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com