Pseudo - Avy
-
- Kontakt:
Pseudo - Avy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62184025
To nie jest avalanche. Nigdy nim nie byl i nigdy nie bedzie.
Tak tylko mowie jakby sie kto napalil... Nie jest to zaden prototyp, nie jest to tez nic zrobionego dla kumpli Erica czy Craiga...
Nie kupowac ;] Tak ostrzegam bo juz kilkanascie osob mi linka wkleja...
To nie jest avalanche. Nigdy nim nie byl i nigdy nie bedzie.
Tak tylko mowie jakby sie kto napalil... Nie jest to zaden prototyp, nie jest to tez nic zrobionego dla kumpli Erica czy Craiga...
Nie kupowac ;] Tak ostrzegam bo juz kilkanascie osob mi linka wkleja...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Orginalne Avy maja roznie
DHF maja po 7-8"
MTN ma 8 i 10 "
Mozna sie tym bawic, do tego niektore mtn maja cos takiego jak dodatkowe tlumenie dobicia ( jest taki tlumik w goleni, powieksza to nieznacznie skok - mojego na razie wbilem na okolo 220 ( mozna prawie 230 ).
Wszystko zalezy od ustawien. TO jest cos jak bardzo rozbudowane i zaawansowane hscv ;) przynajmniej idea podobna...
DHF maja po 7-8"
MTN ma 8 i 10 "
Mozna sie tym bawic, do tego niektore mtn maja cos takiego jak dodatkowe tlumenie dobicia ( jest taki tlumik w goleni, powieksza to nieznacznie skok - mojego na razie wbilem na okolo 220 ( mozna prawie 230 ).
Wszystko zalezy od ustawien. TO jest cos jak bardzo rozbudowane i zaawansowane hscv ;) przynajmniej idea podobna...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com