max a tak z czystej ciekawości ile waży taka przyjemność ??
i jak ze sztywnością ?fakt ja do draga czegoś takiego niewsadze ale pytam bo dużo osób uważa go za ideał
heh widze maxie ze nie nie czekales i sam zalozyles topic :P walnac do allegro ze sprzedaje przedmiot ktory nie jest tym co opisuje...ja tam sie na avy nie znam ale co do opini ze to votec to np ja widzialem votecki o bardziej skomplikowanej budowie ... skok tez w sumie podal 250 ... a w gg wyswietla sie jakas ola lat 17 ... obrecz chyba double wide hampel cos ala formula...niejeden wynalazek allegro widzialo ...
mzoe to heinebrink... takie odnoszenie wrazenie... ale jaj uciac sobie nei dam... no i os 20mm zamaist 25... no ale moze tylko ten model z ktorym mialem styczosc tak ma...
allegro nie odpisuje na zgłoszenia naruszenia zasad. czy to tylko "zły opis" czy całe zgłoszenia opisujace problem, podajace maile do procucentów, fotki, linki etc. chyba allegro jednak zdejmie tego amora, maja jeszcze 3 dni. Chyba ze tam nikt nie czyta maili, albo nie nadąża. Albo siedzi tam w allegro ktos kto sprzedaje lakiery do paznokci :)
Koles po prostu wykorzystuje to, ze nie wiele ludzi tak naprawde wie jak to wyglada, a slyszalo tu i uwdzie ze to fajne, wiec sie napali - bo tak tanio.
Od idioty sie kupi ;] Coz mniejmy nadzieje ze nikt sie nie nabierze , a jak ktos kupi to szybki mail z info ze to nie to co mysli i pewnie zrezygnuje....a moze allegro w konuc zablokuje aukcje