czlowieku... rst gila itp sa robione do amatorskiego xc !! to tak jakbys kupil rock shoxa sida i narzekal ze jest do ***** bo go rozwaliles robiac 1m dropa :| żenada...
Na 2006 rst wypuszcza serie widelców przeznaczonych do cięższych zmagań. Jak go kupisz i ci sie rozwali robiąc dropa z 1m to mozesz sie ubiegac o gwarancje bo te amory beda wlasnie do SKAKANIA !!
mikael Też mnie prezes wnerwia, mam nadzieję że uda się nam go dojechać... :] Prezes1990 Usuń z miasta: Bielsko-Biała, bo się pod ziemię zaraz zapadnę... :/
dawidek13-14 pisze:JumpintheFiReno bo bede mam duro i tak z 1 polkowcem to kijowo chyba wygląda chodiz mi o geo ale mogłbym kupic kolo do tyłu 24" i juz było by dobrze
powiem tak nigdy tego dokladnie nie mierzylem ale mialem i delte i duro i wydaje mi sie ze to duro bylo wyzsze a po tuningu to juz na 100% wiec taka zmiana jest bezsensowna jesli ma chodzic tylko o geo...
kurwa pierd.olony prezesie jestes cip.a jakich malo i masz szczescie ze mieszkam tak daleko bo dostalbys taki wpier.dol ze bys sie osral hu.jku pierdo.lony ale mam nadzieje ze ktos zrobi to za mnie i polamie ci tego zjeban.ego trextara na twoim pustym lbie