Singiel a Przezutka...
ss rulez w streecie i dircie jak ktos jest innego zdania to niech spierdala :D ss rulez bo mozna bez straszu jezdzic na fakie, po skoakanu z czegos duzego slychac hlupp i lubuz a nie dryn dryn kurwa lancucha op wszystko, nie trzeba hujowych neoprenow na rame, wszystko tanasze, mocniejszy w pizde lancuch bo grubszy, mozna miec wszystkie korby na przodzie a jak masz z tylu przerzutki NIE mozesz miec luftalarma, a jak kazdy wie jest to najlepsza korba na swiecie, nie ma ani jednej fajnej piasty na kasete 7 bo jak przerzutki to tylko siedem spelnia zadanie bo na 8 lancuch jest za waski a na 9 to juz tragedia, ss lepiej brzmi, jest trendi, laski leca na ss, nie ma w **** linek i ile wogule sa, pozatym singlespeed jest fajny bo kojarzy sie z szarymi szeregami a jak jezus 2000 la temu mial rower to tez mial ss'a, i na koncu najlepszy i najwaznijeszy powd na ss !
ss rzadzi bo ja mam ss'a i hwwdupwdis (H**Wam WDupeUzytkownicyPrzezutekWDircieIStreecie)
ss rzadzi bo ja mam ss'a i hwwdupwdis (H**Wam WDupeUzytkownicyPrzezutekWDircieIStreecie)
-
- Kontakt:
ss fajna sprawa, po prostu jeździsz i nic Cię nie interesuje, zero problemów, zauważalnie przyjemniejsza praca napędu. tyle, że to z definicji cholernie mało uniwersalne, jak jeździsz dirt tylko to spoko, czysty street też styka, ale jak już chcesz sobie zrobić pedal kicka czy jakieś nieskomplikowane trialowe tricki to się sprawa komplikuje, trzeba iść na kompromis z doborem zębatek. ja mam aktualnie 32-18 i do pedala styka, no ale często mam młynek. coś za coś. pzdr
tez mam od niedawna singla i jest on o tyle poreczny i przydatny ze zazwyczaj jak robilem 180' tki to mi sie przezutka cos jeb.ala i nie moglem jechac do tylu bo lancuch sie nie krecil .. :/ zalozylem singla 3 godziny z kumplem robilismy zeby wszystko dzialalo .ustawienia zebow i wszystko jest prawie git bo nie mam poziomych hakow i trudno bylo napjac lancuch ale sobie napinaczem pomoglismy :d
wada singla to to ze nie jest uniwersalny jest za to niemalze niezawodny a z przezutka jest niemalze na odwrot uniwersalna ale zawodna dosc czesto .. trzeba wybrac ..:]
wada singla to to ze nie jest uniwersalny jest za to niemalze niezawodny a z przezutka jest niemalze na odwrot uniwersalna ale zawodna dosc czesto .. trzeba wybrac ..:]
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne