DH za 4500zł
DH za 4500zł
Jestem nowy w temacie downhillu ale to mi się podoba jak nic innego , czy dam radę złożyc rower do DH do 4500 zł?Czesci moą byc używanę byle były w dosć dobrym stanie może jakieś propozycję co do sprzetu ?Jakieś namiary? Dzieki za wszystko.
4500zł .... hmmm ... no jak z używek (okazji) to możesz złożyć/kupić jakiś zajebsity rowerek DH, szukaj ludzi co skończyli jeździć i teraz sprzedają całe rowery na części (tacy co to sie już zestarzeli rower im zbrzydł i zbierają na jakiegoś Fiata na gaz :P)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
za 4500zł bez problemu dorwiesz rower, który poradzi sobie na wszystkich POLSKICH trasach DH:) ...a ze jestes początkujący w tym temacie to taka używana kona stinki, czy merida stormbringer powinny ci wystarczyc... oczywiście nie jest to sprzet z najwyższej półki, bo za taki musiałbyś kilkakrotnie więcej zapłacić, ale spokojnie na tym pośmigasz i będziesz z jazdy zadowolony. Ostatnio widziałem naprawde genialny sprzet na allegro za 6000zł (moze dałoby sie coś urwać)... specialized sprzed 3-4 lat (topowy model do dh) z x-vert`em carbon`em z przodu do tego cała masa osprzetu najwyższej klasy... wszystko wyglądało na naprawde zadbane i praktycznie nie jeżdzone... widelec mogłbyś sprzedać (bo manitou, przynajmniej dla mnie, nie działa rewelacyjnie) i za ta kase kupić powiedzmy super T czy boxxera... no i jeszcze jedno... szukaj raczej całych rowerków niz składaj cokolwiek z uzywanych czesci.. poprostu taniej Cie wyjdzie (mowa oczywiście o rowerze uzywanym)...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hmm.. napisz do mnie jesli chcesz (mail z podpisu albo crt@o2.pl) znajomy miał ostatnio do sprzedania świetny rowerek FR/DH (Weyless 67fr - rama praktycznie identyczna jak santa cruz bullit, do tego junior T 2003 qr 20... rowerek był ściągany z usa... stan naprawde ładny, mam gdzieś fotki):) no i cena koło 4000:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
a ja ci polece swoj rowerek...bo jak na poczatek zabawy w dh to powinienes zaczynac na sztywniaku...dzieki temu wyrobisz sobie technike i jak przesiadziesz sie na fulla to bedzie gites:P:P...
rama dc pitbull
amor rock shox pike race 140mm skoku
i reszta stuufu z wysokich polek
opchne ci go za 4000 do dogadania a rowerek jak nowka bo przejechal moze z 200km(choroba)
pozdro666
rama dc pitbull
amor rock shox pike race 140mm skoku
i reszta stuufu z wysokich polek
opchne ci go za 4000 do dogadania a rowerek jak nowka bo przejechal moze z 200km(choroba)
pozdro666