podbite duro.
Ostatnio jakiś dzieciak napisał mi na gg, że jak sprzedajemy amory za 420 zł to jesteśmy cieńcy, bo on na allegro moze kupić za 330 zł. A za ile sprzedam jemu, napisałem że nawet nie sprzeam mu za 330 zł to napisał abym wypier. U dystrybutora jest szansa na uznanie tej gwarancji, a u kolesia z allegoro raczej nikła. Generalnie dlaczego uznawać gwarancję jeśli sprzęt do enduro ktoś używa do skoków? I na dodatek miał glebę, a więc wypadek.
Każdy amor się połamie, albo wygnie nawet Monster, zakładasz ochraniacze, hełm rozpędzasz się i walisz w ścianę.
Rozumiem Twoje rozżalenie, ale części rowerowe nie są niezniszczalne, wszystko się rozwala nawet najlepsze sprzęty. W poprzednim sezonie w ciągu jednego tygodnia rozwaliłem dwie przerzutki ESP 9,0, raz zawadziłem o coś, a za drugim razem hak w rb się wygiął, czy miałem to reklamować w RB?
Próbuj reklamować, jeśli się nie uda poproś sprzedawcę aby sprzedał Ci części zamienne w niższej cenie, jeśli amor był od nas to na 100% dostaniesz części w cenie zakupu.
Każdy amor się połamie, albo wygnie nawet Monster, zakładasz ochraniacze, hełm rozpędzasz się i walisz w ścianę.
Rozumiem Twoje rozżalenie, ale części rowerowe nie są niezniszczalne, wszystko się rozwala nawet najlepsze sprzęty. W poprzednim sezonie w ciągu jednego tygodnia rozwaliłem dwie przerzutki ESP 9,0, raz zawadziłem o coś, a za drugim razem hak w rb się wygiął, czy miałem to reklamować w RB?
Próbuj reklamować, jeśli się nie uda poproś sprzedawcę aby sprzedał Ci części zamienne w niższej cenie, jeśli amor był od nas to na 100% dostaniesz części w cenie zakupu.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
ale amor byl z allegro. i koles mi powiedzial ze zadnek amortyzator tego nie przezyje bo nie w ta strone ma pracowac tyklo w góre i w dół. a od strony pawlaka tez jeszcze nie otrzymalem zadnej infirmacji czy miaj jakies golenie do tego duro. wiec teraz czekam na odpowiedz od nich i moze jak sie wygiąl w jedna to i da sie go wygiac druga??!!. bo wiecie co sie okazalo ?? ze on jest wygiety najprawdopodobniej na KORONIE!!!! bo inne elementy amiora sa proste
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226