Poprosze o opinie na temat ramy Banshee
Poprosze o opinie na temat ramy Banshee
Potrzebuje opini na temat banshee morphine 14 jak sie na tym jezdz i jakes dane geometri tego kloca bo nigdzie nie moge znalezc!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zobacz na http://www.bansheebikes.com
zgodze sie z tym ze jednak moglaby byc tam sztywna os.. W Screami jest i to jest kur.. sztywne!!
2900 to nie jest duzo.. jak dla mnie
Ten sztywniak jest stworzony do ostrej jazdy nie to co P3 do streetu.. pozatym wiecej peklo tego P niz Morphine.. Pewnie dlatego ze wiecej ludzi jezdzi na P :P
Jak masz kase bierz ta ramke bez zastanowienia !!!
A propo gwarancji to jest teoretycznie 10 letnia...
zgodze sie z tym ze jednak moglaby byc tam sztywna os.. W Screami jest i to jest kur.. sztywne!!
2900 to nie jest duzo.. jak dla mnie
Ten sztywniak jest stworzony do ostrej jazdy nie to co P3 do streetu.. pozatym wiecej peklo tego P niz Morphine.. Pewnie dlatego ze wiecej ludzi jezdzi na P :P
Jak masz kase bierz ta ramke bez zastanowienia !!!
A propo gwarancji to jest teoretycznie 10 letnia...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=92127
-
- Kontakt:
no pancerne jest to banszi, trzeba przyznać - budzi respekt. co do porównywania z p3... imo jest to taki pułap cenowy, że chyba w obu przypadkach się nie zawiedziesz, myślę, że to porównywalne cacka... jedna uwaga do banszi, to imo nie bierz jej pod koła 26. ewidentnie banshee jest pod 24, prawda jachu ;]? z kolei z serią P jest dokładnie odwrotnie, na kołach 24 support siedzi chyba troche za nisko i jest mało miejsca na oponę... to takie luźne spostrzeżenia, poparte doświadczeniem rzecz jasna :] jako szczęśliwy posiadacz p2, polecam Ci Speca :P pzdr
to na pewno kwestia ramy...
Pawlas WISZE CO TY TERAZ POROWNALES ????? :| dobra streetowke z rama ktora do****Nie mocna i mozna tam wsadzic dwiepoly i nic sie z tym nie bedzie dzialo problem jest jeden Waga: ale to nie taki problem jak wytrzymalosc P3 Pzdr. =)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
Ramka jest zdecydowanie pod 24'', ja mam założone double widy i nokiany gazzaloddi 2,6 i jest git, ale jak zakładałem dla przypału koła 26'' to była kiszka, żeby nie rypać o rame koło musiało być ustawione na więcej niż połowie długości haków. Nie polecam piasty na zacisk do poziomych haków, niesamowicie mnie wnerwiało przesuwającre się koło, piasta na śrube obowiązkowo !!! Rama ma dość krótką szyjke dlatego trzeba dosyć sporo sterówki przyciąć albo cackać się z podkładkami :] Ale ogólnie jest GIT ;)
nie zgodze sie ze jest pod 24;p od lutego ja ujezdzam i happy na maxa jestem:) z przodu jest 888 200 mm skoku i wszystko normalnie dziala, zreszta na stronie www.bansheebikes.com pisza nawet ze amory 8'' sa mile widziane:) chyba nie uda mi sie tej ramki zlamac szczegolnie ze mam starszy rocznik:) tak jak wojtek powiedzial minusem jest to ze bez skoku z tylu:) nie znam lepszej ramki poki co hardtaila(wedlog mnie nicolaie tez odpadaja;p) jak masz hajs tez na to zeby do tej ramy dobry osprzet wpakowac i nie chcesz fulla to bierz ja:d nie pozalujesz:D peace(ale zems ie rozpisal:D)