Czy ktoś studiuje na PK?
Czy ktoś studiuje na PK?
Tak jak w temacie.Chciałbym się dowiedzieć co nieco na temat PK a szczególnie o WM.Przed wyborem uczelni czyli jakies 2 miechy temu same superlatywy przeczytalem o PK a teraz znalazlem jakies forum na gazeta.pl...i tam co powiało grozą to szok...:/ może ktoś z was ma pojęcie ja tam jest?Pozdrawiam
..::6(sic)6::..
nie rzucaj skrotami bo moze to PK podpasuje pod cos innego tez
ale ogolnie jestem na PK juz ktorys rok z kolei :>
WM uchodzi za calkiem niezly wydzial jesli chodzi o traktowanie studentow przez wykladowcow no i dziekanat jest w miare normalny (czego nie mozna powiedziec o elektronice )
duzo ludzi idzie tam na IZK
w sumie jak zwykle sa przedmioty ktore mozna zlewac a inne takie ze sa zryte glowy i trzeba sporo nakombinowac zeby zaliczyc
smieszne jest to ze pod WM podlega wzornictwo a co z tego wynika ?
ze oprocz rysowania,projektowania czy czegos tam maja tez przedmioty z WM czyli odlewnictwo,materialoznastwo i takie tam :)
wklej ten link z gazeta.pl ,chetnie poczytam
aha odezwij sie na gg to moge ci dac pare numerkow do osob aktualnie studiujacych
ale ogolnie jestem na PK juz ktorys rok z kolei :>
WM uchodzi za calkiem niezly wydzial jesli chodzi o traktowanie studentow przez wykladowcow no i dziekanat jest w miare normalny (czego nie mozna powiedziec o elektronice )
duzo ludzi idzie tam na IZK
w sumie jak zwykle sa przedmioty ktore mozna zlewac a inne takie ze sa zryte glowy i trzeba sporo nakombinowac zeby zaliczyc
smieszne jest to ze pod WM podlega wzornictwo a co z tego wynika ?
ze oprocz rysowania,projektowania czy czegos tam maja tez przedmioty z WM czyli odlewnictwo,materialoznastwo i takie tam :)
wklej ten link z gazeta.pl ,chetnie poczytam
aha odezwij sie na gg to moge ci dac pare numerkow do osob aktualnie studiujacych
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52282,1662902.html ->poczytaj opinie, mi sie zdeka włos zjerzył;]. No to dla ścisłości to o czym rozmawiamy to Politechnika Krakowska:] Nie wiem dlaczego ale w profilu nie może mi wyświetlic twojego nr gg, podaje zatem mój :6597702 .Pozdrawiam
..::6(sic)6::..