'04 BOXXER TEAM CZY '04 SUPER T...??
'04 BOXXER TEAM CZY '04 SUPER T...??
Witam wszystkich. Pytanie to kieruję do osób, które miały do czynienia z tym sprzętem dłużej niż przejażdżka na rowerze kolegi.
A więc mam mozliwość kupić nówki z 2004r i nie wiem który będzie lepszy??
Amorek do ramki Norco vps launch. Ma służyć do ogólnego freeride'u (kilkumetrowe dropy, troche zjazdu, wypady w góry przy których sprzęt ogólnie jest bardzo katowany).
Czekam na informacje. PILNE!!
Pozdrawiam
A więc mam mozliwość kupić nówki z 2004r i nie wiem który będzie lepszy??
Amorek do ramki Norco vps launch. Ma służyć do ogólnego freeride'u (kilkumetrowe dropy, troche zjazdu, wypady w góry przy których sprzęt ogólnie jest bardzo katowany).
Czekam na informacje. PILNE!!
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt:
Jak dla mnie za boxxerem przemawia sama firma RS :D kiedys mialem Low endowego amorka tej firmy i sprawowal sie super(mimo, ze byl katowany). Zas Super T...hmmm co tu dużo mówić...bardziej cenie RS niz marcocha. Do podjęcia decyzji jednak potrzebuję opinii ludzi, którzy na tym śmigaja/śmigali i wiedzą więcej ode mnie.
-
- Kontakt:
Druga sprawa. Jak jestes w miare biegły w angliku poczytaj sobie opinie użytkownikow na www.mtbr.com.
Tutaj bedziesz mial w większości opinie typu "ja sie nie znam ale bym brał Marzocchi bo to Marzocchi".
Nie wiem co jest grane ale wychodzi na to, że przemysł rowerowy jest jedyny, w którym produkty włoskie są uważane za wysokiej jakości....
Ja mimo że Marzocchi jest bardziej trendy niz RS, dalej nie ufam dobrze rozreklamowanej "jakości" rodem ze słonecznej Italii.
Tutaj bedziesz mial w większości opinie typu "ja sie nie znam ale bym brał Marzocchi bo to Marzocchi".
Nie wiem co jest grane ale wychodzi na to, że przemysł rowerowy jest jedyny, w którym produkty włoskie są uważane za wysokiej jakości....
Ja mimo że Marzocchi jest bardziej trendy niz RS, dalej nie ufam dobrze rozreklamowanej "jakości" rodem ze słonecznej Italii.
Bike Brothers
-
- Kontakt:
Jesli nastawiasz sie bardziej na wytrzymalosc i kat = super t
Jesli chcesz jezdzic bardziej "race friendly" to boxxerek.
Ja wybralbym super T, z uwagi na fajna prace, zywotne uszczelki i amor praktycznie bezobslugowy.
O boxxerka trzeba dbac, zeby trzymal sie wdobrej kondycji.
Jesli chcesz jezdzic bardziej "race friendly" to boxxerek.
Ja wybralbym super T, z uwagi na fajna prace, zywotne uszczelki i amor praktycznie bezobslugowy.
O boxxerka trzeba dbac, zeby trzymal sie wdobrej kondycji.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
bierz marcoka chopaku! mam boxxera wc i generalnie nie daje rady ( uszczelki, tłumik kompresji, luzy).kiedys mi sie z niego wszystko dolem wylało, zachlapalo tarcze a skumalem to dopiero jak spadlem z mostka do rzeki. raczej nie polecam tego widelca. z kolei nie slyszalem zeby ktokolwiek narzekal na super t czy shivera dc. mam jeszcze shiverka sc i wydaje mi sie lepiej zrobiony niz boxxer. przede wszystkim mozna regulowac twardosc i wogle prace widelca poprzez poziom i gestosc oleju. jesli za duzo oleju wlejesz do boxxera to moga sie dziac dziwne rzeczy np wypierdala uszczelki. regulacje tez nie sa fajnie umieszczone.
-
- Kontakt:
problem super T czy boxxer to akurat pytanie mojego kumpla(jest w USA i nie ma czasu siedziec na necie i dopytywac). A monsterek dla mnie...:) do RM7. Kase na monstera bede mial okolo grudnia/stycznia ile taka przyjemnosc...(domyslam sie ze amor uzywany....) i w jakim stanie...