"The Art of Ride" zapraszam na trailer..
-
- Kontakt:
Krakus_dh nie rozumiem Cie do końca... skocz te schody i zrób cos to pogadamy ... bo jak narazie tylko **********... a fama mówi ze zaliczasz sie do swietej trójcy E-N-K
Enzo-Nemero-Krakus
Co do monatazu i długosci ... z chęcią mozesz do mnie wpasc.. postawie kilka piw i nauczysz mnie ... zaznaczyłem an początku ze montowałem to 10 minut ...
Tak jeżde w zielonym kasku, jestem na samym poczatku filmu bo nie chciałem wklejac do trailera swoich ujęc .. a nowych nie mam bo mam baja rozpiżdzonego ...
Xxsin - ja tez zartowałem :) ja kręce sobie ze znajomymi a jezeli przy okazji ktos sie podepnie i dobrze wyjdzie to jezeli nie ma nic przeciwku to go nie pomijam oczywiscie.
Enzo-Nemero-Krakus
Co do monatazu i długosci ... z chęcią mozesz do mnie wpasc.. postawie kilka piw i nauczysz mnie ... zaznaczyłem an początku ze montowałem to 10 minut ...
Tak jeżde w zielonym kasku, jestem na samym poczatku filmu bo nie chciałem wklejac do trailera swoich ujęc .. a nowych nie mam bo mam baja rozpiżdzonego ...
Xxsin - ja tez zartowałem :) ja kręce sobie ze znajomymi a jezeli przy okazji ktos sie podepnie i dobrze wyjdzie to jezeli nie ma nic przeciwku to go nie pomijam oczywiscie.
-
- Kontakt:
[quote="Krakus_dh"]
nie ma Ciebie bo nie jestes nie byłes i nie bedziesz kolegą motomyszy. poza tym naucz sie jezdzic i jezeli jestes takim kozakiem to przyjedz pod aqua park i skocz tego stair gapa. czemu nic nie robicie w powietrzu? dla twojej przyjemnosci moge sie zesrać!! złóż swoj film jak skaczesz z krawężnika i załóż posta . tylko pamietaj niech film nie bedzie za długi!! bo nasz jest twoim zdaniem a mysle ze na skok z kraweznika potrzeba duzzoo taśmy lub pamieci na karcie w kamerze.
nie ma Ciebie bo nie jestes nie byłes i nie bedziesz kolegą motomyszy. poza tym naucz sie jezdzic i jezeli jestes takim kozakiem to przyjedz pod aqua park i skocz tego stair gapa. czemu nic nie robicie w powietrzu? dla twojej przyjemnosci moge sie zesrać!! złóż swoj film jak skaczesz z krawężnika i załóż posta . tylko pamietaj niech film nie bedzie za długi!! bo nasz jest twoim zdaniem a mysle ze na skok z kraweznika potrzeba duzzoo taśmy lub pamieci na karcie w kamerze.
http://www.mud-brothers.com
buhahaha dobre...proszę mnie nie mieszać z super dual kraków team bo ja jeździłem długo długo zanim powstało to gówno kurwa ja bym raczej napisał Enzo-Nemro-Xxisin bez obrazy dla tego ostatnego.motomysz pisze:Enzo-Nemero-Krakus
No tp kurka zkomentowałem...jak nie przyjmujecie krytyki to trzeba było napisać temat Nasz film-proszę tylko pozytywne komentarze...motomysz pisze:Czekam na komentarze :)
Zapomniałem dodoać iż napisy na końcu też dramatyczne...haha
zaraz dodam swój filmik na freeridersów to pogadamy...acid brother czerwony pitbull?
P.S z krawężnika to ja robię 18..
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Stary... komemtarze ... a nie mieszanie nas z błotem
montaz z dupy
za długo
nie ma mnie
napisy *******...
schody tylko skacza i nic nie robia ...
co to jest 360ka... pffff
ogołnie ******* blada... a ty to jestes Steve Peat i mozesz jebac wsio ...
pozatym komentarz.... zawsze jak sie wypowiadałem o czyichś filmach to pisałem cos w stylu ... poporacujcie nad ujeciami .. dirt fajnie wygląda od przodu .. poporacuj nad zgraniem obrazu z muzą.. zmien muze.. a nie pisałem ze CHUJOZA... rozrónij KOMENTARZ od ZBESZTANIA :)
Pozdrower
mikael ciutek sie znamy i chyba mylisz pojęcia... SCENA to nie MIEJSCÓWKI :]
montaz z dupy
za długo
nie ma mnie
napisy *******...
schody tylko skacza i nic nie robia ...
co to jest 360ka... pffff
ogołnie ******* blada... a ty to jestes Steve Peat i mozesz jebac wsio ...
pozatym komentarz.... zawsze jak sie wypowiadałem o czyichś filmach to pisałem cos w stylu ... poporacujcie nad ujeciami .. dirt fajnie wygląda od przodu .. poporacuj nad zgraniem obrazu z muzą.. zmien muze.. a nie pisałem ze CHUJOZA... rozrónij KOMENTARZ od ZBESZTANIA :)
Pozdrower
mikael ciutek sie znamy i chyba mylisz pojęcia... SCENA to nie MIEJSCÓWKI :]
ftp://rider@153.19.35.112/MTB/Upload/cd4.wmv
niew eim czy dobry link w każdym bądz razie w upload filmik cd.4
I jak mnie jescze raz ktoś powiążę z Nemronem no to chyba zapierdole na śmierć!! Błagam??!!! Nie....
niew eim czy dobry link w każdym bądz razie w upload filmik cd.4
nie pitbul tylko prodigy?? Nie weim czemu w realu się do mnie nie przyczepiacie a w internecie tak hę? Pozdrawiam all riders from nh sam spędziłem tam połowę dzieciństwa...szacunek dla was i sorry ale proisiliście o komentarze?!Krakus_dh pisze:czerwony pitbull?
I jak mnie jescze raz ktoś powiążę z Nemronem no to chyba zapierdole na śmierć!! Błagam??!!! Nie....
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
jak sie moge do Ciebie przyczpiec w realu jak raz w zyciu Cie na oczy widziałem :|
pozatym nie jestem człowiekiem KONFLIKTOWYM i raczej staram sie zawsze dogadac...
Gdybym był człowiekiem KONFLIKTOWYM i bym sie przyczepiał do ludzi w REALU t MIKAEL by juz nie żył. A tak to na spokojnie sobie wsio wyjasniamy ...
pozatym nie jestem człowiekiem KONFLIKTOWYM i raczej staram sie zawsze dogadac...
Gdybym był człowiekiem KONFLIKTOWYM i bym sie przyczepiał do ludzi w REALU t MIKAEL by juz nie żył. A tak to na spokojnie sobie wsio wyjasniamy ...
no kurwa tego nie napisałem...nie mam nic do waszego stajlu jazdy ale do montażu jak to sam określiłeś na szybcika...jak wypuszczas coś publicznie to starasz się aby było to jak najlepsze...Jak ktoś chce mi spuścić wpierdol to zapraszam jutro na dual bo to w moim przypaku koniec sezonu rowerowego...motomysz pisze:co to jest 360ka... pffff
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
to jak to jest że stałem od ciebie 10m i ja cię widziałem na dualu a tym nie nie? A ja mam taką kłutliwą natu po starszej...oceńcie mój krawęznikowy filmik...motomysz pisze:jak sie moge do Ciebie przyczpiec w realu jak raz w zyciu Cie na oczy widziałem :|
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/Upload/cd4.wmv
o porwany link. Proszę cię oceń bo ja też chce wiedzieć czy coś jest źle...
o porwany link. Proszę cię oceń bo ja też chce wiedzieć czy coś jest źle...
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!