"The Art of Ride" zapraszam na trailer..

motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

no widziałem Cie na oczy ... wiem kto ty jestes... ale my chyba gadamy tu na forum od 5 minut tak ?? wiec po co miałem sie do Ciebi przycczepiac tydzien temu :|

a twój krawęznikowy filmik... no cóz... pojde w twoje slady...

jakos do dupy ... montaz a'la disorder - wsio w zwolnionym tempie... jeden rider nadgania za wszystkich bo ładnie przelatuje stolik na dualu ... muza za wolna...

i co o to chodzi ?? mam jeszcze napisac ze krecisz z Mongołem np bo wiesz ze on dobrze jeździ...

bez sensu ... nie pisze postów czy tematów po to by bluzgac...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

...i dziadowska jakość

no i oto cho...
motomysz pisze:Ciebi przycczepiac tydzien temu :|
nie mówię o tobie tylko o paru innych choć taki jeden to się przyczepia...czekam na full version twoją i moją...szkoda tylko żę ja nie mam kamery...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
mooha
Kontakt:

Post autor: mooha »

Motomysz musisz się wyluzować.... :] Szkoda klikania na miszcza krakusa..... :] Co do trailera to ujęcie stair gap'a dobre:]
motomysz
moderator
Kontakt:

ja tez nie mam kamery ;) kręcimy aparatem ... załatw statyw u juz masz ujecia WCHUJ lepsze

a własnie .. kiedy jest ex fest ?? chce zdazyc złozyc do tego momentu i zgłosic do konkursu
bikerwashere
Kontakt:

Post autor: bikerwashere »

wg mnie spoko... szybka akcja, spoko wyglada na pierwszy rzut oka spokos... czekam na full v
Giant Reign
AcidBrother
Kontakt:

Post autor: AcidBrother »

Krakus_dh pisze:ftp://rider@153.19.35.112/MTB/Upload/cd4.wmv
niew eim czy dobry link w każdym bądz razie w upload filmik cd.4
Krakus_dh pisze:czerwony pitbull?
nie pitbul tylko prodigy?? Nie weim czemu w realu się do mnie nie przyczepiacie a w internecie tak hę? Pozdrawiam all riders from nh sam spędziłem tam połowę dzieciństwa...szacunek dla was i sorry ale proisiliście o komentarze?!

I jak mnie jescze raz ktoś powiążę z Nemronem no to chyba zapierdole na śmierć!! Błagam??!!! Nie....
ja sie moge do CIebie przyczepić w realu tylko nie wiem czy najlepiej na tym wyjdziesz. 18 z kraweznika robisz.... hm..... no tak ..... ciekawe... pozdrawiam.....
http://www.mud-brothers.com
Krakus_dh
Kontakt:

dzięki za porady...ale aparat sobie i tak muszę zakupić z roz.640x480 bo to teraz to porażka...ex fest jeżeli łączy się z halowym wyścigiem w rotundzie to koło styczeń luty...ale ja bym się nie śpieszył i pozbierał duuużo fajnego materiału...

A to właśnie ten mooha mnie tak bardzo nie nawidzi a ja nie wiem czemu...

naaakurwiaj!
mooha
Kontakt:

Nie nienawidzę chłopcze........ale jakoś nie przypada mi twoje zachowanie. Ale nie o tym jest ten post tylko o trailerze, więc zakończmy ten temat.
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

krakus powiem to chociaż nei specjalnie z kolega motomysz sie lubimy ale ty jestes serio wpierdalający! an wszystkim sie znasz, filmik bys lepiej zrobił/ zobaacz sobie jakie gnioty ludzie puszczają do netu , na ich tle to filmik nakręcony kamerka w worku foliowym z obiektywm wystajacym z rozporka byłby dobrej jakośi a nie to. Poza tym nie moja wina ze połowa ludzi na forum bierze cie za kumpla nemera itp bo ( osobiście cie nie znam i pewnie jeździsz dobrze) ale taką opinie wyrabiasz sobie takimi bzdetnymi wypoweidziami. Wiec może podejdź z jkaś dawką życiowego optymizmuzę komuś sie chce robić filmy a nie pouczaj nas jak wujek marian przy przerzucie gnoju bo to wkurwiajaće jest uwierz
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Krakus_dh Ja też jeździłem dużo wcześniej zanim powtał ten team :P
I nie wiem co ja mam niby wspólnego z Enzo, który mnie wkurwia, z którym nie jeżdżę i z którym nie mam żadnego kontaktu :|
mikael
Kontakt:

no to peace nei doczytałem ostatnich komentów skończmy tą bezcelowa dyskusje/ a propos czemu nemero sie tak rzadko na forum odzywa?:Paaaaaaaaaaaaaaaa kamere ma taki typ co siedział na awfie swoejgo czasu i z niejakim BOBEM:P kręcił pare streetowych scenek/ wiec postarajcie sie go ściagnac, co prawda to eni była cyfrówka ale za to porofesjonalnie i koes nei robił proboemu ze zużyciem taśmy
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

motomysz pamietasz mnie... oboz u sukry i te sprawy :D

podobalo mi sie a stair gap ladny i 360:]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Xxsin
moderator
Kontakt:

Krakus_dh A co do trailera to cd3 był lepszy, więcej w nim było dynamiki :) Ten jest dosyć słaby, muza nie zbyt pasuje :/ Zdecydowanie cd3 był lepszy :)
motomysz
moderator
Kontakt:

R_O_S_A jak mógłbym Cie nie pamietac ;)

jakos choruje na Twoją rame :)
Xxsin
moderator
Kontakt:

mikael Ale poco. Przecież rozdzielczość jest bdb :)
Krakus_dh
Kontakt:

nikt mnie nie lubi nikt mnie nie lubi!
Ale ja tylko napisałem swoją opinię i wcale sięna niczym nie znam...my z motomyszem już zakończyliśmy dyskusję więc po co się ty majkel chlopcze wpierdalasz...jestem w stanie agonalno-gryzącym po 1 września...

naaakurwiaj!
mikael
Kontakt:

jakbys łąskawie przeczytał mój drugi post to bys zrozumiał ŻE NEI DOCZYTAŁEM PARU OSTATNICH POSTÓW. wiec już spokój
mooha
Kontakt:

O jaaaaa.........dzieci do piaskownicy!!!! Już po temacie dotyczącym wpierdalania się i obrażania!!!!
Krakus_dh
Kontakt:

źabierłam źabawki! peace for all riders on the storm...a tych paru najlepszych to też pokręce do projektu cracow disorder...jak kupię kamęrę...

naaakurwiaj!
ODPOWIEDZ