no widziałem Cie na oczy ... wiem kto ty jestes... ale my chyba gadamy tu na forum od 5 minut tak ?? wiec po co miałem sie do Ciebi przycczepiac tydzien temu :|
a twój krawęznikowy filmik... no cóz... pojde w twoje slady...
jakos do dupy ... montaz a'la disorder - wsio w zwolnionym tempie... jeden rider nadgania za wszystkich bo ładnie przelatuje stolik na dualu ... muza za wolna...
i co o to chodzi ?? mam jeszcze napisac ze krecisz z Mongołem np bo wiesz ze on dobrze jeździ...
bez sensu ... nie pisze postów czy tematów po to by bluzgac...
nie pitbul tylko prodigy?? Nie weim czemu w realu się do mnie nie przyczepiacie a w internecie tak hę? Pozdrawiam all riders from nh sam spędziłem tam połowę dzieciństwa...szacunek dla was i sorry ale proisiliście o komentarze?!
I jak mnie jescze raz ktoś powiążę z Nemronem no to chyba zapierdole na śmierć!! Błagam??!!! Nie....
ja sie moge do CIebie przyczepić w realu tylko nie wiem czy najlepiej na tym wyjdziesz. 18 z kraweznika robisz.... hm..... no tak ..... ciekawe... pozdrawiam.....
dzięki za porady...ale aparat sobie i tak muszę zakupić z roz.640x480 bo to teraz to porażka...ex fest jeżeli łączy się z halowym wyścigiem w rotundzie to koło styczeń luty...ale ja bym się nie śpieszył i pozbierał duuużo fajnego materiału...
A to właśnie ten mooha mnie tak bardzo nie nawidzi a ja nie wiem czemu...
krakus powiem to chociaż nei specjalnie z kolega motomysz sie lubimy ale ty jestes serio wpierdalający! an wszystkim sie znasz, filmik bys lepiej zrobił/ zobaacz sobie jakie gnioty ludzie puszczają do netu , na ich tle to filmik nakręcony kamerka w worku foliowym z obiektywm wystajacym z rozporka byłby dobrej jakośi a nie to. Poza tym nie moja wina ze połowa ludzi na forum bierze cie za kumpla nemera itp bo ( osobiście cie nie znam i pewnie jeździsz dobrze) ale taką opinie wyrabiasz sobie takimi bzdetnymi wypoweidziami. Wiec może podejdź z jkaś dawką życiowego optymizmuzę komuś sie chce robić filmy a nie pouczaj nas jak wujek marian przy przerzucie gnoju bo to wkurwiajaće jest uwierz
Krakus_dh Ja też jeździłem dużo wcześniej zanim powtał ten team :P
I nie wiem co ja mam niby wspólnego z Enzo, który mnie wkurwia, z którym nie jeżdżę i z którym nie mam żadnego kontaktu :|
no to peace nei doczytałem ostatnich komentów skończmy tą bezcelowa dyskusje/ a propos czemu nemero sie tak rzadko na forum odzywa?:Paaaaaaaaaaaaaaaa kamere ma taki typ co siedział na awfie swoejgo czasu i z niejakim BOBEM:P kręcił pare streetowych scenek/ wiec postarajcie sie go ściagnac, co prawda to eni była cyfrówka ale za to porofesjonalnie i koes nei robił proboemu ze zużyciem taśmy
Krakus_dh A co do trailera to cd3 był lepszy, więcej w nim było dynamiki :) Ten jest dosyć słaby, muza nie zbyt pasuje :/ Zdecydowanie cd3 był lepszy :)
nikt mnie nie lubi nikt mnie nie lubi!
Ale ja tylko napisałem swoją opinię i wcale sięna niczym nie znam...my z motomyszem już zakończyliśmy dyskusję więc po co się ty majkel chlopcze wpierdalasz...jestem w stanie agonalno-gryzącym po 1 września...