tomkov bez przesady !!
agang do streeetu..........chmmm jak chcesz ale z tyłu jest 420 mm !!! a to nie pomaga, dopiero jak scisnołem na tył 24 cale i na przód 26 cali to było miło :) łatwo manul i bannny, do dtreetu to raczej coś krótszego bym polecał. nie mówie że Pm szit ale qrwa pekł i geo do 4 crosuu bardziej niż streetu.
no agang fajny do wszystkiego sie nadaje mam kumpla chyba ze 145 cm wzriostu i napierdziela w trialu aganiem z 2004 taki czarny 14 :] całkiem całkiem jakbyym mial kaske na fajna ramke do streetu to wzioł bym planet x który jest na allegro przynajmniej był za 800 zł fest sie opłaca albo takiego banshee tylko niepamietam nazwy dokładnej !!MASZ KASKE BIERZ AGANGA NAPEWNO CI POSŁUZY !!
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
tomkov15 NIe bedziesz juz Ci to pisali. U nas w miescie jeżdza 4 a-gangi 2xA.M(2004) i 2xP.M(2004 i 2005)
Kumpel ma A.M z 2004 i z1 130mm i jeździ sie super. I jest dużo miejsca na nogi. KUP A-gang P.M 2004 + Duro + tuning duro i masz spoko rowerek.
Koniec tematu. Otrzymałes odpowiedzi
Bierz 14" 16 bedzie za duża a poza tym różnica jest chyba tylko w długości rury podsiodłowej. To tak jak byś w 14" podniosł siodełko o 2". A sam zobaczysz ze kiedys przyda Ci sie zniżyć siodełko. Jak weźmiesz 16" to bedzie twój najwiekszy bład...
tomkov15 masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? ;]
Jaki rozmiar wkoncu zamowiles? Pewnie 16" ;]
Ja osobiscie wolalbym doplacic te 200zl i street legala/suburbana kupic :P