Marzocchi MX Comp Coil czy MOZO SOUL X??
-
- Kontakt:
Marzocchi MX Comp Coil czy MOZO SOUL X??
szukam mocnego amorka od streetu, lajtowego dirtu i "niedzielnego" DH.
Jest tylko jeden problem. Amorek musi mieć piwoty pod V'ke!! Mam hs 33 i nie chcem się ich pozbywać?
MX - wydaje mi się git ale obawiam się czy wytrzyma, i mógłby mieć większy skok.
SOUL X - kuszący skok tylko nie wiem jak on pracuje, pozatym słyszałem że trzeba o niego dbać a mi chodzi o amortyzator bezobsługowy!
Może macie jakieś inne ciekawe propozycje?
Chodzi mi raczej o nowy sprzęt.
Interesuje mnie głównie temat wytrzymałości.
Z góry dzięki za odpowidzi.
Jest tylko jeden problem. Amorek musi mieć piwoty pod V'ke!! Mam hs 33 i nie chcem się ich pozbywać?
MX - wydaje mi się git ale obawiam się czy wytrzyma, i mógłby mieć większy skok.
SOUL X - kuszący skok tylko nie wiem jak on pracuje, pozatym słyszałem że trzeba o niego dbać a mi chodzi o amortyzator bezobsługowy!
Może macie jakieś inne ciekawe propozycje?
Chodzi mi raczej o nowy sprzęt.
Interesuje mnie głównie temat wytrzymałości.
Z góry dzięki za odpowidzi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
CENY???
MX COMP JEST PRZECENIONY Z 1150 ZŁ NA 800. JAK MYŚLICIE CZY CENA MOŻE JESZCZE SPAŚĆ JAKOŚ ZNACZNIE NP. O 100?? CZY NIE MA CO NA TO LICZYĆ? BO NIE WIEM CZYM MAM BRAĆ CZY POCZEKAĆ.
A WIĘKSZY SKOK W MOZO PRZYDAŁBYSIĘ NA DH. WIDZIAŁEM TEN TEST SOUL X ALE WIELE OPINI JEST Z NIM NIEZBYT ZGODNYCH.
KTOŚ JESZCZE MIAŁ ODAZJĘ POBRYKAĆ NA MX COMP'IE, SOUL X'IE ALBO JAKIMŚ INNYM MOCNYM AMORKU Z PIWOTAMI?
A WIĘKSZY SKOK W MOZO PRZYDAŁBYSIĘ NA DH. WIDZIAŁEM TEN TEST SOUL X ALE WIELE OPINI JEST Z NIM NIEZBYT ZGODNYCH.
KTOŚ JESZCZE MIAŁ ODAZJĘ POBRYKAĆ NA MX COMP'IE, SOUL X'IE ALBO JAKIMŚ INNYM MOCNYM AMORKU Z PIWOTAMI?
-
- Kontakt:
ja bym wział marzocchi. comp coil to to samo co dawny wedge tylko ze mniej skoku wiec nie bedzie pykał i rozwalał sie na koronie i ogólnie sztywniejszy i fajniejszy. to dobry amorek do lajtów jest. ładnie pracuje skok ci w zupełnosci wystarczy, a soul x łapie luzy i sie wali.
polecam tez uzycie opcji "SZUKAJ" co powinno być oczywiste....
polecam tez uzycie opcji "SZUKAJ" co powinno być oczywiste....
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
MOŻE COŚ INNEGO?? CENA??
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI WEZMĘ MX"A. CHYBA ŻE MACIE JAKIŚ INNY CIEKWY POMYSŁ NA WIDELEC Z PIWOTAMI.
GunloK__ JAKIEGO MARCOTA MI POLECISZ Z PIWOTAMI ŻEBY W INSTRUKCJI NIE BYŁO NAPOISANE XC?
JAK SĄDZICIE. CZY CENY JESZCZE SPADNĄ?? NP. JAK WYJDĄ MODELE NA 2006!
TRZYMCIE SIĘ RAMY TO SIĘ NIE POSRAMY.
GunloK__ JAKIEGO MARCOTA MI POLECISZ Z PIWOTAMI ŻEBY W INSTRUKCJI NIE BYŁO NAPOISANE XC?
JAK SĄDZICIE. CZY CENY JESZCZE SPADNĄ?? NP. JAK WYJDĄ MODELE NA 2006!
TRZYMCIE SIĘ RAMY TO SIĘ NIE POSRAMY.
-
- Kontakt:
MADE IN...???
SIEMA POZIOMKI.
BIEREM MX'A.
GDZIE SĄ PRODUKOWANE MARCOTY? WE WŁOSZECH? CZY GDZIEŚ JESZCZE?
JEŚLI TAK TO KTÓRE SĄ NAJLEBSZE?
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI
SZOSA RZĄDZI RESZTA BŁĄDZI ! !
BIEREM MX'A.
GDZIE SĄ PRODUKOWANE MARCOTY? WE WŁOSZECH? CZY GDZIEŚ JESZCZE?
JEŚLI TAK TO KTÓRE SĄ NAJLEBSZE?
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI
SZOSA RZĄDZI RESZTA BŁĄDZI ! !
-
- Kontakt: