"The Art of Ride" zapraszam na trailer..
-
- Kontakt:
HeHeHe ludzie miażdżycie , miało być o trailerze a wyszło bydło eh :/
A wracając do filmiku do zapowiada sie spoko :) fajnie sie ogląda znajomych jak śmigają :]
P.S. Szymo z Szot'em ładnie wygladają w parze na tym stairgapie :P
Pozdro na bikerów z NH :)
A wracając do filmiku do zapowiada sie spoko :) fajnie sie ogląda znajomych jak śmigają :]
P.S. Szymo z Szot'em ładnie wygladają w parze na tym stairgapie :P
Pozdro na bikerów z NH :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=590463
-
- Kontakt:
Daj spokoj...
Jak tutaj niektorzy patrza na faceta ktory spada z bloku - dla mnie nadal najwiekszego goscia na scenie - Bendera i komentuja to ze spada jak worek ziemniakow... to ja wysiadam. Nawet by mi sie nie chcialo czytac komentarzy do tego co ja robie, dlatego czasem wole zniesc troche pierdolenia ******* o tym jaki to ja jestem lanser, pozer ple ple ple, pomijajac ze 99% tych ludzi nawet mnie na oczy nie widzialo.
Jak tutaj niektorzy patrza na faceta ktory spada z bloku - dla mnie nadal najwiekszego goscia na scenie - Bendera i komentuja to ze spada jak worek ziemniakow... to ja wysiadam. Nawet by mi sie nie chcialo czytac komentarzy do tego co ja robie, dlatego czasem wole zniesc troche pierdolenia ******* o tym jaki to ja jestem lanser, pozer ple ple ple, pomijajac ze 99% tych ludzi nawet mnie na oczy nie widzialo.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Akcje robiące zajafke (schodki, i te pare trikow), fajne wejscie, i nutka( Rancid najlepszy jest :P). Jedynie montaz troche taki nieudany, a napisy koncowe to juz wogole "schszanione" :) Jak sie daje czcionke to jakas prosta (albo jakas wyciagnieta zywcem z wysoko budzetowego filmu bike'owego) maly rozmiar, i tak na mozliwie najbardziej na srodek (:]) . A przejscia miedzy scenami takie jednolite robic. Wedlug mnie spoko umiejetnosci kolesi i calkiem fajno. FV bydzie fajny ( tak mysle :)) . BYDZIE HYYY, ŻIM HEEE!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=554104
tak to ja jestem ;/
byłem wkurwiony na maxa... grrrrrr.. złapałem snejka tuz za przejazdem pod wyciągiem .. czyli schodziłem cała trase... myslałem ze mnie kurwica weźmie ..... a jeszcze pizgało opadem <ściana> szło sie zajebac ...
ujęcie w 22 sek .. przejscie w dablach schrzanione wiem ...
ale to dlatego ze zrobiłem sobie ten trailer... kazdy kto robił cos takiego wie ze w kazdym programie jest plik projektu, pliki składowe i plik filmowy. Zapisałem juz jako film .. i chciałemn dokłądnie oglądnąc kilkadziesiąt razy i wyłapac wszystkie badziewia.. wyłapałem.. ale w miedzy czasie wzieło mnie na sprzatanie dysku .. i pozmieniałem lokalizacje wszytskich plików składowych .. wiec plik projektu poszedł sie jebac ;/ i juz nie miałem jak poprawic bugów ;/
byłem wkurwiony na maxa... grrrrrr.. złapałem snejka tuz za przejazdem pod wyciągiem .. czyli schodziłem cała trase... myslałem ze mnie kurwica weźmie ..... a jeszcze pizgało opadem <ściana> szło sie zajebac ...
ujęcie w 22 sek .. przejscie w dablach schrzanione wiem ...
ale to dlatego ze zrobiłem sobie ten trailer... kazdy kto robił cos takiego wie ze w kazdym programie jest plik projektu, pliki składowe i plik filmowy. Zapisałem juz jako film .. i chciałemn dokłądnie oglądnąc kilkadziesiąt razy i wyłapac wszystkie badziewia.. wyłapałem.. ale w miedzy czasie wzieło mnie na sprzatanie dysku .. i pozmieniałem lokalizacje wszytskich plików składowych .. wiec plik projektu poszedł sie jebac ;/ i juz nie miałem jak poprawic bugów ;/
motomysz wedlug mnie film bardzo fajny :) kalsyczny trailer krotko i szybko tak powinno byc ;) jazda tez super stairgap w 2 bardzo fajnie wyszedl ogolnie bardzo fajny film czekam na full version ;) ps mi sie hampel zjebal na samej gorze przy wyciagu i musialem cala trase sprowadzac tez bylem mega wkurwiony ;) pozdrawiam