No wlasnie mam z przodu hydraulika shimano br-525 i jest za kotki (amor dj 3 1300 mm +a-gang+da bar) co ztm zrobic wime ze mozna wymienic linke ale powiedziano mi ze narazie nigdzie ich nie ma
w MK mają kable hydrauliczne do Shi(t)mano. kosztuja 93 zł i powinny pasowac do m525, na pewno mają do starego XT...
tak na wszelki wypadek www.mkbike.com.pl
nie opieprzać mnie bo nie umiem linków wklejać
udeżaj do sosnowca lub do jaworzna. cześc żeczy mają tylko na zamówienie (kable do HS). jak nie będą mieli to udeżaj do szefa to ci sprowadzi (mi ramke matts'a 18" wygrzebał jesienią zeszłego roku dosłownie z pod ziemi :). szef jest często w sosnowcu jak coś. jka nie to pogadaj jak masz tam jakiegos znajomego to mogliby zamienić ci z jakimś nowym hamulcem :)
J moge sie dogadac y kolesiem w mk ale bede cyekal ok 2 tzgodnie albo i tryz bo w jaworynie tey ich nie maja a ci od nas y liwic jeydya co 3 dni do jaworyna po towar
mhh 1300m skoku nie zle :D a co do hampla poszukaj jakiejs firmy co robi na zamowienie i dorob sobei kumpel tak zrobil i zrobil z przedniego tylni hampel
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
moze sobie zalozysz kiere od kolarki, bedziesz mial klamke blizej tarczy. albo obetnij dolne rury widelca zeby byl nizszy. mozesz tez zamontowac zacisk hamulca na kieorwnicy zaraz obo klamki, wtedy na pewno starczy ci przewodu.
szkoda, ze to nie tylni hamulec, wtedy mozna by skrocic rame, wycinajac z nij kawalki rur gornej i dolnej.
co za glupie pytanie...
a niby co mozna zrobic w takim wypadku?
mam za male buty, co zrobic, prosze pomozcie !!!