Mistrzostwa Polski MTBMX 2005!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Mistrzostwa Polski MTBMX 2005!!!!!!!!!!!
No więc tu dawajcie linki do wszystkich fotek i filmów z tegorocznych mistrzostw w mialnówku!
Piszcie jak wam sie podobało...itd, itp!
Według mnie było w Cipke :]
P.S.
Czy ma ktoś film/fotkę mojej gleby z treningu...na której zaliczam na pierwszej chopie nose bonga i wypierdalam się tak fajnie na mordę...robiąc 2 fikołki....
Jeżdżę na czarnym Destryerze!
Ma ktoś to?
Piszcie jak wam sie podobało...itd, itp!
Według mnie było w Cipke :]
P.S.
Czy ma ktoś film/fotkę mojej gleby z treningu...na której zaliczam na pierwszej chopie nose bonga i wypierdalam się tak fajnie na mordę...robiąc 2 fikołki....
Jeżdżę na czarnym Destryerze!
Ma ktoś to?
hui
filmu/foty niemam alle widziałem.Było zajebiscie ogoolnie.Jednak w tamtym roku był wiekszy klimat tak stwierdzilsimy z kumplami..Może dlatego,że niebyło stolika i zawodnicy bali sie robic np. backflipy bo nypel tylko na chopie z dziorą zrobił. Alle ogólnie jak mati-biker mowi było w ****!!
lej na mÓr!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Siema
W milanówku było duzo ludzi z kamrami i aparatami cyfrowymi oczywiscie jak to na zaowdach bywa wszyscy robili super fotki i maja super filmy.
Bede prekursorem film który wczoraj nagrałem z finałów i best tricka zgrałem do kompa, zkompresowałem całą noc sie wkładał na freeridersów no i dzis rano juz jest do zobaczenia w dziale upload niestety nie moge go nigdzie indziej przełozyć nie wiem czemu :/
moze nie jakis admin zrobi folder zawody aby zmobilizowac innych do dzielenia sie swoimi nagraniami
Ja włoze tam jeszcze zdjecie tylko narazie słabo ida :/
Jak by ktos był zainteresowany to ma ten materiał tez w jakości DV
Pozdro i bierzcie ze mnie przykład !
W milanówku było duzo ludzi z kamrami i aparatami cyfrowymi oczywiscie jak to na zaowdach bywa wszyscy robili super fotki i maja super filmy.
Bede prekursorem film który wczoraj nagrałem z finałów i best tricka zgrałem do kompa, zkompresowałem całą noc sie wkładał na freeridersów no i dzis rano juz jest do zobaczenia w dziale upload niestety nie moge go nigdzie indziej przełozyć nie wiem czemu :/
moze nie jakis admin zrobi folder zawody aby zmobilizowac innych do dzielenia sie swoimi nagraniami
Ja włoze tam jeszcze zdjecie tylko narazie słabo ida :/
Jak by ktos był zainteresowany to ma ten materiał tez w jakości DV
Pozdro i bierzcie ze mnie przykład !
-
- Kontakt:
kurde!
ja mialem kamere, biegalem z nia miedzy hopami (dogadalem sie co do opaski :P), ale....
nie mam kur.wa kabla, zeby to do kompa zgrac !! (pozyczony znajomemu) wiec nie wiem kiedy odda....
tak to moze juz dzis byscie go widzieli...
moj kolega robil foty (z 250) i niedlugo poiwinny byc na pinku czy cos...
ja mialem kamere, biegalem z nia miedzy hopami (dogadalem sie co do opaski :P), ale....
nie mam kur.wa kabla, zeby to do kompa zgrac !! (pozyczony znajomemu) wiec nie wiem kiedy odda....
tak to moze juz dzis byscie go widzieli...
moj kolega robil foty (z 250) i niedlugo poiwinny byc na pinku czy cos...
Na naszej stronce też już doszły fotki:
http://www.galeria.hcsquad.pl/main.php? ... temId=2412
http://www.galeria.hcsquad.pl/main.php? ... temId=2412