Ułamane mocowanie pod hampel w SR DURO!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
darek, dziwisz sie ze 8' hajes polamal duro? kumplowi taki sam polamal rame kony przy abubace...
mnie bardziej zdziwilo to ze jezdzilem na rowerze kumpla i po robieniu endo na vkach wyrwalo piwot ze mozna bylo zajrzec do srodka :) wada fabryczna, ale zakleil i jezdzi dalej :P
mnie bardziej zdziwilo to ze jezdzilem na rowerze kumpla i po robieniu endo na vkach wyrwalo piwot ze mozna bylo zajrzec do srodka :) wada fabryczna, ale zakleil i jezdzi dalej :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
w mkbike to bedziesz cekał rok.. to jest sklep cfeli i niesumiennych palantów.. sorki ze tak mwóie.. ale kumpel 16 lipca kupił manetke.. przysłali inna .. zareklamował i jeszcze jej kurwa nie dostał sklep kutesów którzy srają na wsyztsko .. pierdole tak kurewsko niesumienna obsługe...
ty im odeslesz a oni go zgubią bo jak sami mówią "maja bałagan a osoba odpowiedzialna za to i tamto włąsnie urodział dziecko i bedzie za **** wie ile" ...
sram na mkbike i sył który soba reprezentują...
wiec nie licz na szybką wymiane w mkbikeu ... bo to syf nad syfy ...
a mi wymienili bez problemu :) nie pisałem zadnego uzasadnienia .. poprostu powiedziałem w sklpeie ze jezeli bedzie jakis kłopot u dystybutora to niech sie powołają na to ze własnej stornie dstybutor napisał .. 4x, dual, freeride.. i po kłopocie
ty im odeslesz a oni go zgubią bo jak sami mówią "maja bałagan a osoba odpowiedzialna za to i tamto włąsnie urodział dziecko i bedzie za **** wie ile" ...
sram na mkbike i sył który soba reprezentują...
wiec nie licz na szybką wymiane w mkbikeu ... bo to syf nad syfy ...
a mi wymienili bez problemu :) nie pisałem zadnego uzasadnienia .. poprostu powiedziałem w sklpeie ze jezeli bedzie jakis kłopot u dystybutora to niech sie powołają na to ze własnej stornie dstybutor napisał .. 4x, dual, freeride.. i po kłopocie
Sorki ... ale ten sam kumpel (koles zaczyna jexdzic pod moim okiem) zamówił sobie w niedziele wieczorem zbroje w ROWEROWY.COM.. oddzwonili do niego w poniedizałek ze bedzie do końca tygodnia bo akurat nie maja takiego kolou jak on chce (kupował plastikowa zbroje polisporta -coś w stylu mx) .... i zbroja dotarła we ŚRODE !! ..
a za chwile beda 2 miechy jak koles nie ma jebanej manetki i jeszcze musi ponosic dodatkowe koszty przesyłki ... szuje wredne zajebane <zły>
a za chwile beda 2 miechy jak koles nie ma jebanej manetki i jeszcze musi ponosic dodatkowe koszty przesyłki ... szuje wredne zajebane <zły>