Piłka nozna

Suchy G-ce
Kontakt:

Post autor: Suchy G-ce »

A ja bardzo lubie grac w pilke :P pilka to moje hobby nawet taka mala milosc :P ale boke to moje życie i moja wielka milosc :D:D
Kupie pompke do amora !!
gg: 2568599
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

nom za to jak sie strzeli bramke to jest radocha;p no i przeciez od malego sie gra w szkolach, od czasu do czasu w szkole mozna pograc;p
zegarek
Kontakt:

Post autor: zegarek »

wiesz jak ktoś nie lubi to nie moze grać dobze bo nie ćwiczy... ale narazie większośc rowerzystów nie lubi piłki. mi bardziej chodziło nie o granie ale o oglądanie meczów wiecie 3 liga i pół mojej klasy sie podnieca bo ktoś tam coś zrobił... ale nic nie mam do ludzi którzy grają bo lubią.
P.S. myślałem ze mnie zgnojicie za temat i za bezsęsowne porównanie.
ale coż od czego jest forum :P
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Nienawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ciesze sie ze juz nikt nigdy nie bedzie mnie przymuszal do grania w pilke nozna... krew mnie zalewala jak w liceum wszyscy spuszczali sie z radosci ze wuefista pozwalal nam pograc w pilke. kiedys dostadnie mu wytlumaczylem jakie jest moje podejscie do tego sportu i gosc sie obrazil, ale nie przymuszal mnie do gry/
www.trialshop.pl
MATOSHIBA
Kontakt:

Post autor: MATOSHIBA »

piłka nożna hhhmmmmmmmm raz kopnełem piłkę........ facet zdjoł mnie z boiska za napasć z uzyciem niebezpiecznego narzędzia (czyli piłki) na wuefistę

Żurawskim nie zostane :D
GRAWITACJA ISTNIEJE i DO TEGO BARDZOOOOOO BOLI!!
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

ja grałem kiedyś w klubie przez 7 lat ale teraz to czasmi pogram na w-fie:D
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

hm ja gralem chyba z 8 lat w klubie przez pol sezonu nawet w 4 lidze ale pot\em maksymalnie zjebalem sobie kostke i mialem pol roku przerwy teraz to czasem pogram tylko z kumplami
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Piła nie jest zła. Nie unmiem w to grać, ale nie do wszystkiego ma się talent ;p Lubię sobie czasem pokopać z kumplami, ale wiadomo, nie ma zbytnio czasu, bo rower itp...

w TV oglądam tylko ciekawsze mecze w stylu Liga Mistrzów, czy jakieś mistrzostwa. Fajnie się ogląda i rozkminia taktykę zespołów.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja lubie, ale nie umiem :)

Duzo lepiej gra Agunia, grala w noge wiecej niz ja w q3... dobrze grala ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

eee tam pieprzycie smuty szczegolnie te pierwsze komentarze hahah. Widac ze jestescie jakimis mlotami ale dopowiem(bo moglibyscie nie zrozumiec) iz nie uwazam ze pilka nozna to jakis super sport rowniez nie sugeruje ze jest lepsza od roweru.
pakiet
Kontakt:

Post autor: pakiet »

pilka to duze gowno do kopania
Pod górę się nie jeździ, a po prostej tez nie zawsze :)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Hehe, miałem ten sam problem co lizzard king, zawsze mnie na bramce stawiali, bo raz broniłem świetnie, a póżniej dupa, im jednak w pamięci został ten raz :P Zawsze w brzuch, noge, ręke czy gębe dostałem, ale teraz nowa klasa, więc ustawiać mnie nie będa :P A piłka najfajniejsza wtedy jak dostaniemy owiedzmy z 10 do siatki i napierda***y w nie ile się da :D:D:D masakra, tylko na głowy trzeba uważać :P
http://dhcyc.pinkbike.com
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

dhcyc lol najlepiej jeszcze na malej sali :P

co do piły to gralem kilka lat, spoko sport, duzo biegania, technika, podobna do roweru pod pewnymi wzgledami:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
zegarek
Kontakt:

Post autor: zegarek »

Inur widzisz a mnie jeszcze zmuszają do tego sporty ale zazcynm mnieć wybór większośc klasy nie lubi piłki i mozemy iśc na siłke lub pograć w szchy:P.A i zaczynaja respektowąć taki piękny sport jakim jest rower:P i 6 z WF'u z góry jest zapewnione.
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

tzn ja gralem w klubie jakies 3 lata, ale teraz mam to w dupie i zbieram kase na rower :)

nie zebym sie chwalil, ale podbilem pilke (zeby nie spadla na ziemie, oczywiscie tylko nogami lub glowa) 418 razy :P :D
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Paul pisze:Ja gram bo lubie.
I umiem :P
Kiedyś jak byłem małolatem to codziennie sprawdzałem w telegazecie układ tabeli w Anglii,Wloszech,Hiszpanii,Niemczech,Francji i Polsce.Teraz już takim zapaleńcem na to nie jestem ale przyjemność z gry mi pozostała.

I nie piszcie qrwa ze pilka nozna to goowno!Bo ja gówna nie lubie, a wy tacy mądrzy pewnie siekacie w fifke na kompie :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Marek_DaBomb
Kontakt:

Post autor: Marek_DaBomb »

Pilka nozna to z.ajebisty sport!! Nie ma lepszego i choc nigd nie trenowalem to zawsze gralem lapiej od moich kumpli ktorzy trenowali :D
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

22 facetow wytapetowanych reklamami ugania sie za mala pileczka po boisku ~110x90m :*
takie jest moje spojrzenie na ten sport... nic w nim nie widze ciekawego wiec nie gram, a co za tym idzie nie umiem.

smieje sie z ludzi ktorzy sie tym jaraja do stopnia zalamy po porazce 'swojej' druzyny, ale tak naprawde mi to zwisa... niech se kibicuja

a wy sobie grajcie jak wam sprawia przyjemnosc... tylko niech mnie nikt do tego nie zmusza :)
http://bodzio.pinkbike.com/
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

gralem 6 lat w klubie i mi sie znudzilo a pozatym wkurzylem sie na trenera
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
ODPOWIEDZ