jak rozebrac z1

cannibalek
Kontakt:

jak rozebrac z1

Post autor: cannibalek »

Prosze O instrukcje jak rozebrac marzocchi z1 co trzeba robic po kolei z gory dzieki !!
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

zalezy jaki model
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
cannibalek
Kontakt:

Co jest ? :| nikt nie wie Ja chce tylko sobie wyciagnac dolne lagi bo chce oddac do malowania... Prosze napisz ktos jak rozebrac go !!
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

rozkrecasz gore , wyciagasz sprezyny wylewasz olej i odkrecasz od dołu nastepnie wyciagasz dolne lagi i wsio :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Pawelek_skat
Kontakt:

Post autor: Pawelek_skat »

musisz go po prostu przepiłować:]
ch*j wam w dupe!!!!!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

drogi kolego troszkę więcej szczegółów ..... proponowałbym model .....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

skoro chcesz tylko dolne golenie...

odwróć rower, wciśnij amorka kilka razy, bez wylewania oleju i wyciągania sprężyn odkręć śruby przy hakach koła. jak to zrobisz, to golenie zejdą i raczej nic nie poplamisz, bo olej będzie w górnych goleniach.
cannibalek
Kontakt:

Tak amor To z1 FR 2002, zrobie chyba tak jak jaca mowi a tak po za tym jak sciagnac korki ?:> bo raczej musze je sciagnac zeby wyciagnac sprezyny
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

1. idz do taty niech ci opowie co to jest NAKRETKA i KLUCZ
2. zauwaz ze amor trzyma sie na 4 nakretkach, ew ma jeszcze latwo sciagalne imbusem pokretla regulacji
3. uzyj wiedzy ktora zdobedziesz od ojca...........................
4. przy skladaniu zrob wszystko na odwrot niz przy ROZkladaniu

a serio to nie wiem jak trzeba sie starac zeby nei domyslic sie jak rozebrac amortyzator..............

--------------------

Niektorzy nie muszą :D Edit Maxiu bo sie jebles ;p
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

hehe...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

nie czaję dlaczego w większości topic`ów są głupie odpowiedzi na prośby o pomoc :( to forum spada na psy moim zdaniem;(każdy wchodzi tu po to aby się czegoś dowiedzieć a nie zostać wyśmianym za swoją niewiedzę. Napewno xprot kiedyś kiedyś tata ci pokazał co to klucz i nakrętka.Czyli jak coś Ci się popsuło to pomógł Tobie, a nie cie zbrechtał za niewiedzę.
Amor nie kosztuje tyle co tanie wino albo paczka fajek tak więc chłopak chce się dowiedzieć co i jak krok po kroku zrobić żeby nie rozpier*****.
Według mnie cannibalek możesz dużo sie dowiedzieć z tej stronki:
http://dax-pc.pl/wit/serwis/bomber/ ja swojego MX comp coil 2003 rozebrałem i złożyłem na podstawie tego i chodzi bez zarzutu.
A olej jeśli nie wiesz jakiego później żyć to weź Castrola 5W ja jeżdżę na takim i jest spoko:)

Pozdro 4U i miłego servicu.
Narqa koniec wykładu:]
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
bloszek
Kontakt:

http://www.marzocchi.com/spa/mtb/produc ... mtb&Y=2002

a tu masz jakby coś tabelę poziomu oleju w każdej z lag :)

Nara i jeszcze raz miłego servicu:]
cannibalek
Kontakt:

Wielkie dzieki Bloszek to " Biker Bikerowi" Xprot ty pozerze! Bloszek jest tru bo kazdy biker powienien sie kierowac tą zasada...
xprot
Kontakt:

cannibalek nie placz :*
serwis marzocha to jak ukladanie klockow w przedszkolu, twierdzetak teraz i wtedy kiedy robilem to pierwszy raz. a zeby pytac " jak rozebrac" to ja pier.... przeciez metoda prob i bledow mozna do tego dojsc, ale to potrafia tylko tacy wyjebisci pozerzy jak ja.
ludzie ktorzy maja mostek rooxa i doublewida w rowerze w parze z kalmkomanetkami acery-nie.
:*

a ty bloszek bloszek sie nie deneerwuj bo majtek nie dopierzesz.... pomijam ze to bylo na forum i wystarczy poszukac....
xprot
Kontakt:

to ze komus sie nei chce szukac chujjj obchodzi tego ktoremu nie chce sie tego samego pisac 1000 razy, czy to tak ciezko pojac ? "mow do duupy to cie osra" sie tu sprawdza
bloszek
Kontakt:

xprot
qur** jak nie chcesz pomagać to sie nie odzywaj i koniec ja pierd****. I juh mnie to obchodzi że było kilka rzy chciał chłopak żeby pomóc to pomogłem, a skoro ty nie chcesz pomagać to weź lepiej sie nie odzywaj bo sobie majtek nie dopierzesz od tego że było to na forum. W każdym prawie poście już sie to pojawia i to jest wq******** na tym forum. Co nie wejdziesz w topic to 1000 razy już to było i besztanie ludzi na każdym kroku. TO FORUM SCHODZI NA PSY.
!!NIE CHCESZ NIE POMAGAJ!!
A jeśli nawet było to juh w to wiesz co to jest ctrl+c a póxniej ctlr+v? mi to nie przeszkadza.Paluszki bolą jak naciśniesz kilka razy więcej klawiaturę zastanów się cżłowieku!!
A co do sprzętu to każdy jeździ na takim jaki może i najaki go stać:]
Ja jeżdże w XC/enduro a mimo to siedzę na tym forum które bądź co bądź jest dla ludzi którzy uprawiają coś ostrzejszego.
Sam staram siedochodzić co i jak zrobić.Ale czasrm poprosu człowiek ma coś takieog jak strach i tyle, woli się zapytać niż coś spierd*****.Czy to coś złego?? W końcu "kto pyta nie błądzi" i masz tu człowieka zbesztać za to że się zapytał. Nie czaje ciebie człowieku nie podoba sie to wyłącz kompa i idź na rower i tyle

jestem na tym forum aby udzielać pomocy i tego oczekiwałbym też w zamian konkretnych i rzeczowych odpowiedzi a nie ciagłego "było już 1000 razy" bo to naprawde odrzuca człowieka z tego forum.

!!ZASADA PROSTA POWTARZAM JESZCZE RAZ NIE CHCESZ NIE POMAGAJ!!I się nie odzywaj.

Nara
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja nie pomoge a sie odezwe, bo chcialbym nadmienic iz ta z1 to najpiekniejszy amor jednopolkowy marcoka jaki kiedykolwiek stworzono :D

( Ten ksztalt + ten kolor ;d ) , A najladniejszy dwopolkowy to Monster 2002 , shiva zreszta jak nowa i blysczy tez jest piekna ;)

Teraz marcoki wygladaja jak syf , a ponoc robia je na wyglad... eh

Sral pies.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

polecam zajrzeć jescze na stronke www.marzocchi.com i ściagnac instrukcje modelu że jak rozkrecisz zebys czasem nie zapomnial jak skrecic :)
cannibalek
Kontakt:

Dzieki Max za uznanie dla tego amorka, ja tez tak uwazam dlatego go kupiłem. A ze ten sprzet jest coraz zadziej dostepny to nie chce go poprostu spier...ic, dlatego sie pytam...
ODPOWIEDZ