Piłka nozna

SCuREK
Kontakt:

Post autor: SCuREK »

gram tylko na lekcji w-fu w szkole dlatego ze jak sie nie gedzie cwiczylo to koles stawa 1 i ma sie gorsza ocene :/ ale zazwyczaj stoje na budzie albo na obronie, bo nie lubie biegac, tak samo jak sa biegi to normalnie masakra, moge jezdzic na baju 5 godzin non stop, a przebiegne sie 10 min i nie moge, po prostu umieram ;p
http://www.bcs.end.pl
http://tiny.pl/mdn9 pinkgallery ;]
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

dhcyc

to ja mialem kufa to samo!!!

dostalem w morde, reke, brzuch i tym sposobem kiedys tam bronilem :P

i wszystkim to zostalo no i dupa :D dlatego bramkuje

choc dzis gralem na jakiejs tam pozycji, nie bramka, i sie kurde, zabijalem o pilke :/
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

widzieliscie kiedys koszykarza grajacego w noge?
- napewno.
a kierowce formuly 1 grajacego w noge?
- zaloze sie, ze tez ktos takiego widzial.
a moze skoczka narciarskiego?
- oj, chyba tez...

a kto widzial, pilkarza grajacego w np. siatke?!

wiec nie mowcie, ze nie umiecie grac w noge, bo w tak banalna gre, kazdy potrafi grac, gorzej czy lepiej ale potrafi... co to z reszta za trudnosc zapie*dalac za pilka...

sam czasem lubie pokopac, ale meczy nie ogladam, bo przynudzaja, no chyba, ze gra polska, bo wtedy mozna poszydzic :]
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

olejmy ten temat/bo przypomina mi powoli kłótnie jak wtedy co połowa była za, połowa przeciw legalizacji marihuany.Jdeni lubią, drudzy nie i kropka... :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

bart, dobrze prawisz, pilka jest wbrew pozorom duzo latwiejsza od siatki badz tez kosza :P

Ja osobiscie calkiem lubie grac mimo ze super nie jestem, ale fajnie jest sobie czasem pokopac ;)
Co do pilki w tv, to tylko jakies wazne mecze a nie jakiestam z 5 ligi czy h*j wie czego :D
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

5 liugi nie ma w televizji :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Marek_DaBomb
Kontakt:

Post autor: Marek_DaBomb »

przy dobrych wiatrach jest druga liga :D A po za tym polska pilka nozna jest do dupy nie podobna :D
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

ja tez nie cierpie noznej!!!!!w ogole gier zespolowych-indywidualny sport to the best thing(rower)
a mecze to juz w ogole wole ogladac brazylijskie telenowele
obejrzalem 2.5 meczy
polska-usa na MSwiata
polska-koera tez na MSwiata
i0.5 meczu nawet nie iwem co bo chcailem sprawdzic czy to ciekawe ale zasnalem:)
pozdro:D
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Swego czasu kopałem :)
ale juz niezabardzo no chyba że na wfie
grałem nawet kiedyś pare lat w klubie :P
(Pogoń Szczecin)

ale to nie jest to co rower :D

pzdr!
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

ja pilki nie lubie, nie widze w niej nic ciekawego... ale to sprawa indywidualna , kazdy lubi co chce.
lecz jedno mnie WKU.RWIA: gdziekolwiek nie pojde to widze "legia pany"
"wisla wita kibicow" "polonia king" etc... na kazdej scianie cholerne paskudne bazgroly noszace w dodatku objawy wtornego analfabetyzmu. do tego mnostwo naklejek w autobusach ( "30 lat z legia" etc).
dlatego tez pilke, a szczegolnie klimacik ktorym obrosla serdecznie pierdole i wolalbym zeby jebanej legii czy innej druzyny w warszawie w ogole nie bylo
; wplyneloby to tylko korzystnie na otoczenie.
sorry za ostre slowa, ale musialem sie wyzalic bo juz mnie to wszystko wkurza :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

ja kiedys ciupalem jak zapaleniec w klubie 4 sezony. potem coraz mniej, teraz czasem sie przejde ale raczej po to zeby sobie pobiegac ;] no i na wf-ie oczywiscie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ehhhhhh,młodzieńcza zajawka na spedzanie wolnego czasu,czyli mowa moze byc tylko o pilce noznej,bardzo lubie grac w gale,chociaz nie mam zbytnio czasu bo na pierwszym miejscu jest rower,przeszedlem okres dziecinnych marzen o klubach i wogole ligach,ale sport jest w mase,tani a jak juz ktos powiedzial pilka sie zawsze znajdzie,wystarczy troche potrenowac,nauczyc sie przyjmowac i wogole i ejst zajebiscie,graczem wspanialym nie jestem,ale i najgorszym tez nie,siatencja jest w pytke sporcikiem,serwowanie,bloki i sciny,ehhh jak ja to lubie.najgorzej jest grac w kosza,po prostu tego nie lubie chociaz cos tam umiem,ale ne rozumiem tej gry i tych wszystkich fauli itp. Podsumowujac,okres fascynacji takiej powaznej pila przezywa kazdy do 12 roku zycia,potem wogole zajawki itp. zaczynaja sie stabilizowac i przechodzisz w jedna dyscypline,ale czasem zawsze milo pgorac i powspominac.Takze pozdro600(Rower i pila i siata roooxxxxxxxx)
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
ODPOWIEDZ