hehe wujo to ześ poszedł po bandzie i jeszcze mi powiesz że słuchasz 50centa i innych takich badziewii?? wziąłeś rano psychotropy żebyś przez resztę dnia mógł normalnie funkcjonować??
łehehehe. byliście ciotami , jesteście i na zawsze pozostaniecie :D
najbardziej mnie rozpierdala jak wasze "ekipy" stoją na "naszych" miejscówkach i gapią się na mnie i moich kumpli. Dla was to z dupy osrany wyskok jest mega hardkorem skaczecie na tych biednych fullach z 20 schodów a przyjdzie hamilton i skoczy to z 360 :) łuhehehehehe.
mtb_to_*** "i gapią się na mnie i na moich kumpli" jaki książe z ciebie, co to za tekst?? pewnie jesteś mega hard korowy :) jak na mój gust masz z 12lat, trzepiesz się na widok Pameli i za duzo siedzisz przy kompie
mtb_to_*** hahahahaha jak zobaczysz jakas fajna starsza dziewczyne z ginazjum w szkole to potem przez caly dzien nie mozesz dojsc do siebie, bo non stop pamieciowwe walisz w kiblu <lol>
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
to zrozumiale że tak się wkurwiacie, na bmx.pl też kiedyś wszedł jakiś palant i zaczął krytykowac nasz stajl skakania na hopach:) no nic chłopaki.to było sprawdzenie jak bardzo kochacie to co robicie. hyhy.życze powodzonka
elo
stary żeby tylko gangasta, trzesą całym przedszkolem, bo tak robi też 50cent, oni maja pistolety na kulki i strzelają w staruszki, więc ja bym się ich bał buheehheh :D