Co do sprawdzania- zawsze naśladujesz/naśladujecie to co głupie i żałosne?!mtb_to_*** pisze:to zrozumiale że tak się wkurwiacie, na bmx.pl też kiedyś wszedł jakiś palant i zaczął krytykowac nasz stajl skakania na hopach:) no nic chłopaki.to było sprawdzenie jak bardzo kochacie to co robicie. hyhy.życze powodzonka
elo
Krotka wypowiedz - stwierdzenie
dokladnie tak jak napisal owiec
Nie zaprezentowaliscie sie najlepiej a co do takich prowokacji to mtb_to_*** zrozum, ze zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial sklocic obie strony, czyli bmx i mtb, nawet tutaj na forum sa ludzie ktorzy non stop mieszaja, powiem Ci tylko, ze tak naprawde to nikt z normalnych ludzi, lubiacych to co robi, czyli jezdzacych nie ma nic do bmxowcow, zreszta jezdze street i kurde zadziwiaja mnie czasami bmxowcy
Nie zaprezentowaliscie sie najlepiej a co do takich prowokacji to mtb_to_*** zrozum, ze zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial sklocic obie strony, czyli bmx i mtb, nawet tutaj na forum sa ludzie ktorzy non stop mieszaja, powiem Ci tylko, ze tak naprawde to nikt z normalnych ludzi, lubiacych to co robi, czyli jezdzacych nie ma nic do bmxowcow, zreszta jezdze street i kurde zadziwiaja mnie czasami bmxowcy
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ja pierdole wszyscy jestes pojebani (nie dotyczy tych co olewaja ten "konflik" z obydwu stron )
kazdy jezdzi na czym lubi i jak lubi
moze troche wiecej tolerancji bo jak czytam wypowiedzi typu "mtb to ...." lub "bmx to ...."
to zygac mi sie chce
a to ze na dircie nie robie 360 lub innych trudnych trików nie oznacza ze jestem gorszy liczy sie tylko ze robie to dla swojej przyjemnosci
a do tych co najezdzaja na mtb jezdze na tych durzych traktoroeych kolach i dobrze mi z tym jezdzi mi sie lepiej niz na bmx-ie (moje subiektywne odczucie wynikajace z empirycznego doswiadczenia)
kazdy jezdzi na czym lubi i jak lubi
moze troche wiecej tolerancji bo jak czytam wypowiedzi typu "mtb to ...." lub "bmx to ...."
to zygac mi sie chce
a to ze na dircie nie robie 360 lub innych trudnych trików nie oznacza ze jestem gorszy liczy sie tylko ze robie to dla swojej przyjemnosci
a do tych co najezdzaja na mtb jezdze na tych durzych traktoroeych kolach i dobrze mi z tym jezdzi mi sie lepiej niz na bmx-ie (moje subiektywne odczucie wynikajace z empirycznego doswiadczenia)
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
ale z dupy temat... poza tym kwestia subiektywnej pejoratywnosci pewnych okreslen - np. ****. ja tam swojego ***** lubie... swojego mtb'a tez - wiec jakies tam podobiestwo jest. i na pewno do konca swoich dni nie zamierzam sie z nim (jednym i drugim) rozstawac.
aha, naucz sie pisac slowo "****" malo rozgarniety dzieciaku
koles powinien zostac zjechany i to przez samych ixowcow za tworzenie malo pozytywnego stereotypu tych riderow (z ktorych wielu szanuje)...
ale z dupy temat
aha, naucz sie pisac slowo "****" malo rozgarniety dzieciaku
koles powinien zostac zjechany i to przez samych ixowcow za tworzenie malo pozytywnego stereotypu tych riderow (z ktorych wielu szanuje)...
ale z dupy temat
-
- Kontakt:
Ale sie gorączkujecie jakby bylo po co...
A co do skakania, nie wypowiadam sie o bmx bo blade mam o nich pojecie, podziwiam bmx za technike, flat...
Natomiast nie uwazam sie za gorszego posiadajac fulla, po prostu tak lubie, dla mnie czescia przyjemnosci z jazdy jest wlasnie poczucie pod soba pracy wysmienicie dzialajacego zawieszenia ktore umila mi jazde.
Jesli dla kogos to jest zbyt skomplikowane to jego problem. Po to mamy tyle odmian roweru zeby kazdy znalazl cos co go kreci / daje mu przyjemnosc.
A co do skakania, nie wypowiadam sie o bmx bo blade mam o nich pojecie, podziwiam bmx za technike, flat...
Natomiast nie uwazam sie za gorszego posiadajac fulla, po prostu tak lubie, dla mnie czescia przyjemnosci z jazdy jest wlasnie poczucie pod soba pracy wysmienicie dzialajacego zawieszenia ktore umila mi jazde.
Jesli dla kogos to jest zbyt skomplikowane to jego problem. Po to mamy tyle odmian roweru zeby kazdy znalazl cos co go kreci / daje mu przyjemnosc.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
olas mtb_to_*** respect do BMXiarzy za technike i tricki, a co do Was to robicie im poprostu siare, jak pięciolatki w przedszkolu wpadliście zrobić gnój bo pani nie dała cukierka... A sami oglądacie BMX pewnie w TV bo samemu boicie się wsiąść na rower...
Na forum narcierskim, snowboardowym i o gotowaniu też robiliście zadyme że Bmx rządzi??
BMXiarzami to was nazwać nie można.... żenada
Na forum narcierskim, snowboardowym i o gotowaniu też robiliście zadyme że Bmx rządzi??
BMXiarzami to was nazwać nie można.... żenada