RZESZÓW - budowa toru do 4x
No tak teraz budujemy tor kto nie przyjdzie ten c... a jak dirta kopalismy to jakoś nikt sie nie pojawił no ale w sumie mało kto poźniej na tym jeździł .... a bo chopy za małe na fula a to opony za cienkie albo tłumienie źle ustawione albo rozpęd za krótki no to zobaczymy co wybuduje radacz i społka na wyzwolenia moge się założyć że skończy sie na paru bandach i kilku mizernych stolikach jeżeli będzie ich kilka bo tor ma liczyć całe 250 metrów.......spoko
Hardcore only no posers allowed
...lisia to lisia ,a tor to tor dwie calkiem inne sprawy obie zajebiste jak dla mnie i obie popieram po ch... to tylko sie klucic i szydzic z innych przeciez chodzi o jazde...kto nie chce pomoc to nie,jego sprawa, tyle ze pomagajac moglby cos podpowiedziec albo zrobic tak jak lubi,mozna by tez obok dirta machnac mysle i bylo by jeszcze jedno dodatkowe miejsce...
tor specjalnie nie jest trudny bo to pierwszy tor i chodzi o to by wiekszosc jezdzila,zawsze mozna go potem bedzie troche zmodyfikowac
tor specjalnie nie jest trudny bo to pierwszy tor i chodzi o to by wiekszosc jezdzila,zawsze mozna go potem bedzie troche zmodyfikowac
http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
...a jak lisia rozwala to co ...?- a tak to jest 2-gie i to legalne miejsce...
http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
rzeszowska mafia i rozwalanie lisiej
Aprpos rozwalamia lisiej to ciekawe czy główny organizator całego przedsięwzięcia czyli mistrz rzeszowskich bikerów radacz chwali ł się jak to raz jak dowiedział się że jego kochany "drop" został zniszczony....niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi, to podejrzenie padło nie na straż miejską ani ochrone przyrody że usuneli to krzywe gówno posklecane z byle czego, nawet nie na strzelców co się na lisiej strzelają ale na tych co tam najczęściej jeżdżą oczywiśie...... no i radacz przyjechał raz z obstawą (czyt.btr-bardzo trudna rzecz) i przemówił: "nie wiem kto zniszczył dropa......(czyt.napeno to ktoś z was) ale teraz poprosze kumpli dresów, dobre :D , oni tu przyjda przyp.....komu trzeba potem zniszczą hopki i moze się przy okazj rowerów pozbedziecie co wy na to i pojechał ....... strach było na rower wychodzić :D pewnie sie nie przyzna albo mnie zaraz zwyzywa ale jest w Rzeszowie conajmniej 10 osób które to moga potwierdzić więc nie ma sensu sie wykrecać. Tak że strzeżcie sie radacza jak wam rower ktoś weźmie, jakieś dresy, to do niego :) i nawet nie probojcie przewlić jednej łopaty ziemi na torze bez zgody kierownika (wiadomo o kogo chodzi) bo nie wiadomo jak to sie może skończyć .........miłego budowania :p
-
- Kontakt:
zgadzma sie zwypowiedzia edda co ty za flet jestes ze takie pierdoly piszesz? jebło cie? słyszalem o tym ze ktos rozjebal drop radacza na lisiej mowil o tym i daltego jzu tam sam nic wiecej nie buduje... poza tym moze bys sie przedstawil co to za flte kryje sie pod tak chujowym nickiem? nie wiem czy tak bylo jak mowiles ale z jego relacji wynikalo ze bierzy rozjebali jego dropa bo jak mi mówił: "potrzebowali desek na hopy" wiecc kurwa jak masz problemo ****** to idz do mamy wyplacz sie i odpierdol sie od ludzi którzy cos organizuja w rzeszowie, bo ty k**wa chyba palcem w dupie skrobiesz sobie tylko...
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
panie koksbiker, (lol, jaki nick) wez pan sie najpierw przedstaw, a nie sie pan ukrywasz jak ostatnia ciota. takis mocny w gebie, a nie potrafisz powiedziec cos za jeden i po co sie wogole odzywasz na ten temat? jak przedszkolak wypominasz komus bledy z przed ciul wi, jak dawna... na dodatek klucisz sie o sprawy, odnosnie ktorych nie masz pan racji... pozatym , nie na temat piszesz, bo to topic o powstajacym 4X a nie jakis rozwalonych dropach etc. krew mnie zalewa, jak widze takie posty, jak twoje. widac, ze nie masz pan po prostu ani grama mozgownicy, bo pieprzysz pan, ze zal dupe sciska. jak widac, masz cale 0 pojecia, jak trudno jest zorganizowac i postawic na nogi takie cos, jak np 4X, znalezienie terenu, przygowtowanie planu, wykonanie, znalezienie sponsorow na sprzet, przedstawienie projektu wladzom i otrzymanie zgody i zalegalizowanie takiego przedsiemwziecia...
probujac wykrecic kota ogonem w nastepnym poscie po prostu udowodnisz, ze albo czytac nie umiesz, albo jestes na tyle tempy, ze zaprzeczasz sam sobie... zenada
probujac wykrecic kota ogonem w nastepnym poscie po prostu udowodnisz, ze albo czytac nie umiesz, albo jestes na tyle tempy, ze zaprzeczasz sam sobie... zenada
Nie na temat ale wątek trzeba skończyć..
No prosze nasze miłe panie i niektórzy "tempi" osobnicy sie zdenerwowali Znowu nie na temat, więc jak ktoś nie chce to niech nie czyta dalej i potem nie pierdoli.....,ale właśnie widać kto po kim jeździ i jak niektórzy odcinają się od niedawnych wydarzeń no bo Pan EDDIE to nawet wtedy był z radaczem a teraz ściemnia właśnie udowodniliscie sami sobie że uważacie sie za lepszych od innych bo nie przyjmujecie jakiejkolwiek krytyki a reakcje na przypomniane niezbyt ciekawe fakty z Wami, nie mówie oczywiście o wszystkich bo niektórych nie znam,w roli głównej mozna przeczytać trochę wcześniej. Zachowujecie się jak dzieci którym w paczce cukierków trafiło się gówno w papierku, nie smakowało prawda.......no cuż tacy właśnie są niektórzy bikerzy z Rzeszowa mało mnie Wasze wyzwiska ruszają powodzenia........
Ps. jak już o nickach mowa to nie każdy może miec taki zajebisty jak puchatek88 inni niestety mószą miec takie trochę bardziej ******* trudno......life is brutal
Ps. jak już o nickach mowa to nie każdy może miec taki zajebisty jak puchatek88 inni niestety mószą miec takie trochę bardziej ******* trudno......life is brutal
koksiarzu jezeli masz jakis problem to poprostu mi to powiedz a nie ukrywaj sie za klawiatura.
co do sprawy drewanianego dropa - wiem kto to rozwalil i nie byla to straz miejska ani strzelcy podhalanscy! i nie ******* ze straszylem jakimis dresami, mowilem tylko ze komus moga nagle hopy zniknac. sam bys sie chyba nie cieszyl gdybys wydal kase na gwozdzie i caly dzien budowal nortshora a za tydzien ktos to rozwalil! jezeli ty czujesz sie niewinny w tej sprawie to dlaczego czujesz sie tym urazony i wyjezdzasz z tym na forum? nie odpisuj tutaj tylko powiedz mi to na zywo! nie odpisuje na wiecej twoich durnych postow - NARA
co do sprawy drewanianego dropa - wiem kto to rozwalil i nie byla to straz miejska ani strzelcy podhalanscy! i nie ******* ze straszylem jakimis dresami, mowilem tylko ze komus moga nagle hopy zniknac. sam bys sie chyba nie cieszyl gdybys wydal kase na gwozdzie i caly dzien budowal nortshora a za tydzien ktos to rozwalil! jezeli ty czujesz sie niewinny w tej sprawie to dlaczego czujesz sie tym urazony i wyjezdzasz z tym na forum? nie odpisuj tutaj tylko powiedz mi to na zywo! nie odpisuje na wiecej twoich durnych postow - NARA
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
-
- Kontakt:
ehhhh ludzie ale Wy macie problemy. Troszkę to infantylne kłócić sie kto jest lepszy i wyzywać sie nawzajem od róznych ****.Kto jest lepszy można sie bardzo łatwo przekonać, zrobi sie małe zwaody na 4X albo w zjeździe i wszystko bedzie jasne.KoksBiker nie wiem po co w temacie o budowie toru wyskakujesz z jakimiś zalami o jakiś tam dropach na drugim końcu miasta. jedziesz po Radaczu jak po burej suce, ale chcąc nie chcąc nie każdemu tak jak jemu chce sie łazić i użerać z urzednikami aby mozna było cokolwiek legalnie zrobić w tym durnym mieście.Takie są fakty. Tor do 4X jest jaki jest, ale lepszy taki niz zaden. Skoro krytykujesz go to weź załatw lepszy-chętnie pomoge w budowie.Tor jest lightowy jak sie samemu jedzie, ale proponuje pościgać sie w 4(czyli zgodnie z przeznaczeniem) to mozna sie nawet fajnie pobawić. A jeśli Tobie nie pasuje to nie jeździj.
-
- Kontakt:
hehee.. sa ludzie i parapety ale klamki to ja jeszcze nie widzialem :P radacz eddi i puchtek przynajmniej ruszyli dupe zeby powstal tor a ty co kokos ? pewnie z glowy masz kokosa ;) wszyscy by krytykowali ( ja tez coprawda) ale trzeba docenic tez to ze sie postarali i chcialo im sie ruszyc dupe :)
http://www.ebike.pl/
czlowieku o co ci chodzi? chce sei dowiedziec co sie dzieje, bo na stronie ostatnie info to to ze spych nawalil i prace stanely przy 3/4 toru.
jak juz pisalem wczesniej to z checia bym pomogl ale niestety mieszkam za daleko, pozatym nie mam czasu bo albo jestem w pracy albo w szkole :| wiec kurwa jak cos wiesz to mozesz laskawiec o tym powiedziec, uposledzony jestes?
pokaz mi gdzie krytykowalem to ze radacz i inni wyszli z inicjatywa budowy?
jak juz pisalem wczesniej to z checia bym pomogl ale niestety mieszkam za daleko, pozatym nie mam czasu bo albo jestem w pracy albo w szkole :| wiec kurwa jak cos wiesz to mozesz laskawiec o tym powiedziec, uposledzony jestes?
pokaz mi gdzie krytykowalem to ze radacz i inni wyszli z inicjatywa budowy?