ramy...
ramy...
Mam pytanie, chce jezdzic na dirt'cie i poszukuje ramy... jak wiekszosc ludzi nie mam kasy duzo i szukam ramy do max 500zł , jakie ramy byscie doradzili ?
I czy mozecie mi powiedziec czy warto kupic rame dangerousmike ds 1.0 uzywana za 500zł ?
z gory dzieki.
I czy mozecie mi powiedziec czy warto kupic rame dangerousmike ds 1.0 uzywana za 500zł ?
z gory dzieki.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262957
odnośnie bruisera to sam jeżdże , wypas ramka , wygląda delikatniutko , i oprócz tego ze troszeczke widelec chodzi na boki to nie ma wad , i tak sie zastanawiam , bo kupiłem za 650 ze sterami nówke z roweru wyjetą , a widziałem kone shred przedwczoraj, to powiem ze kicha jak na taką kase , bo haki kół identyczne jak w bruiserze , nie ma cnc , a w treku jest chociaż taka rura wielka w tym miejscu , , i wcale kona nie jest rewelacja , a droga. ja chce kupic coś stalowego , ale nie moge sie od treka uwolnić , bo sam niewiem poco , rama zajebista , mocna , wszystkiego sie na niej uczyłem , i naprawde polecam , chociaż w sklepie 1200 zł, ale jest allegro
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185