czy mozna z kims pojezdzic Z
czy mozna z kims pojezdzic Z
witam
jestem tu nowy i chce ocos zapytac ;/
a mianowicie :
czy ktos jest z okolic Rudy Śląskiej zeby mozna było pojedzic poskakac nauczyc trikow itp ?????????
bo własnie jest zroobiony NOWY tor na polu i nikt na nim niejezdzi oprócz paru kolegów ( ja ROSA, GLIDER !!!! ( spoko gosciu ) i inni :)
PROSZE O POMOC W ROBIENIU TRIKÓW JESLI JEST TO MOZLIWE ( bo narazue nieumiam NIC :( )
dziąki za odpowiedzi wszystkim którzy sie wypowiedzieli ;)
jestem tu nowy i chce ocos zapytac ;/
a mianowicie :
czy ktos jest z okolic Rudy Śląskiej zeby mozna było pojedzic poskakac nauczyc trikow itp ?????????
bo własnie jest zroobiony NOWY tor na polu i nikt na nim niejezdzi oprócz paru kolegów ( ja ROSA, GLIDER !!!! ( spoko gosciu ) i inni :)
PROSZE O POMOC W ROBIENIU TRIKÓW JESLI JEST TO MOZLIWE ( bo narazue nieumiam NIC :( )
dziąki za odpowiedzi wszystkim którzy sie wypowiedzieli ;)
Mistiś co ja zrobiłem tu jak niedawno mi neta załorzyli więc gliderem niemoge byc
a mówicie o innym gliderze bo ten jusz dawno dostał wjebane
jest jeszcze jeden glider tzw glider 2 o niebo lepszy od drógiego ( choc tamten ma jusz pół zycia za sobą )
a co do tematu to umiem tylko skręcic kiere w pofietrzu i nic więcej
chce sie nauczyc miezy innymi no futera , klasnięcie rękami w powietrzu
PROSZ O POMOC W TROKACH I PRZEPRASZAM ZA 2 TAKIE SAME POSTY
a mówicie o innym gliderze bo ten jusz dawno dostał wjebane
jest jeszcze jeden glider tzw glider 2 o niebo lepszy od drógiego ( choc tamten ma jusz pół zycia za sobą )
a co do tematu to umiem tylko skręcic kiere w pofietrzu i nic więcej
chce sie nauczyc miezy innymi no futera , klasnięcie rękami w powietrzu
PROSZ O POMOC W TROKACH I PRZEPRASZAM ZA 2 TAKIE SAME POSTY
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
-
- Kontakt:
niewiem jak leca te wszystkie triki ;)
a pisze tak jak mi sie chce ( potem tak na dyktandach pisze ostatio jush napisałem :P )
i prosze mnie nieporównywac do GLIDERA bo on smierdzi
a porównywac dobrego człowieka do glidear to przestępstwo
nikogo niema z rudy sląskiej lub okolic ??????
bo chce sie cos nauczyc
a niebardzo mam z kim ;/
wszyscy skaczą a nikt trików nieumie
a pisze tak jak mi sie chce ( potem tak na dyktandach pisze ostatio jush napisałem :P )
bo chce sie cos nauczyc
a niebardzo mam z kim ;/
niewiem jak leca te wszystkie triki ;)
bo chce sie cos nauczyc
a niebardzo mam z kim ;/
bo chce sie cos nauczyc
a niebardzo mam z kim ;/
Ja vol ! Przeciez ten Grider szemrany tez mial kolege "ROSA". I oni go tak nie lubia ale z nim jezdza. Dzizus jak ja bym sie cieszyl taka sympatia kumpli i jeszcze by mi na forum mówili ze smierdze to bym im podziekowal za znajomosc.Milo bylo ale pa.
A pisac to zaden z nich nie umie i sa strasznie porywczy( zaraz groza) to zapewne taki charakterystyczny motyw tej paczki :))) .
Pozdrofki for all \{grider,rosa,dragmen}
A pisac to zaden z nich nie umie i sa strasznie porywczy( zaraz groza) to zapewne taki charakterystyczny motyw tej paczki :))) .
Pozdrofki for all \{grider,rosa,dragmen}
TRAUER chyba troche przesadzaszi ty MISTIŚ tez!!! To ze ktos na naszyjm placu zrobil taki przekret to zaraz na wszystkich najlepiej najezdzac co nie!!! Acha i nie przypominam sobie zeby wogole ktos z naszej paczki napisal ze go nie lubi a tymbardziej ze smierdzi!!! Synek pomysl co piszesz!!!
A pozatym ja sie na FORUM jeszcze chyba z nikim nie poklucile itp. itd oprocz GRINDERA bo napisalem HWDP co pozniej wyjasnilem!!! Powiedzial bym ci cos ale bede cicho bo nie chce sie narazic!!!
NARQ i POZDRO!!!!
A pozatym ja sie na FORUM jeszcze chyba z nikim nie poklucile itp. itd oprocz GRINDERA bo napisalem HWDP co pozniej wyjasnilem!!! Powiedzial bym ci cos ale bede cicho bo nie chce sie narazic!!!
NARQ i POZDRO!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pomysl..
Rosa badz laskaw przeczytac cos zanim sie wypowiesz. Piszesz ponizej postu DragMana ,który wBasnie napisaB ze Cytuje:" i prosze mnie nieporównywac do GLIDERA bo on smierdzi
a porównywac dobrego człowieka do glidear to przestępstwo "
Poza tym swoim postem udawadniasz po raz kolejny, ze mam racje w kwestii waszej bezpodasawnej porywczosci i nie uzasadnionych grózb.
a porównywac dobrego człowieka do glidear to przestępstwo "
Poza tym swoim postem udawadniasz po raz kolejny, ze mam racje w kwestii waszej bezpodasawnej porywczosci i nie uzasadnionych grózb.
Powiem tyle, że jak to czytam to mi sie żygać chce. Nic innego nie umiecie robić tylmo najeżdżać ludzi , to, że koleś jest z tego samego miasta co inny koleś co coś tam zrobił , to nie znaczy że trzeba na niego najeżdżać.
A chyba nikt nie odpowiedział na pytanie zadane w temacie, a nie wiedziałem w nim nic co można by uznać za głupie albo godne zjechania.
Tyle odemnie ,a nie moge ci pomóc bo jestem z Krakowa , ale jeśli chodzi o tricki to było już troche tematów , poszukaj troche a znajdziesz.
Narazie
A chyba nikt nie odpowiedział na pytanie zadane w temacie, a nie wiedziałem w nim nic co można by uznać za głupie albo godne zjechania.
Tyle odemnie ,a nie moge ci pomóc bo jestem z Krakowa , ale jeśli chodzi o tricki to było już troche tematów , poszukaj troche a znajdziesz.
Narazie