Jak myslicie, opłaca mi się zamienić Dirt Jama compa (80 mm, na 2006 rok), na SR Duro D (130 mm)? Weźcie pod uwagę, że Duro ma 50 mm wiekszy skok i jest tańszy o.... No wlaśnie, wie ktos ile jest wart taki Dirt Jam Comp?
mrocznymnich Wszystko zależy do czego potrzebujesz amora, dirt street (DJ), 4x, lekki FR itd Duro. przynajmniej ja bym tak zrobił ;) A możesz też kupić coś pomiędzy Duro 100m ;)
a tpo niewiedzialem dzieki
a powiedzcie mi jak podniesc skok w dirt jamie 05 myslalem ze na tulejach ale sa zgrzane chyba na stale i nie da sie wykrecic tych okroglych ...
a widzialem dirt jama z 120 mm jak toz robic/?
(tylko bez komentarzy nie da sie, to gowno, sprzedaj to shit) bo nie mam $ na nic innego....
W sumie to do Dirta. Od DJ Compa zniechęca mnie poprostu te 80 mm. Zobaczcie sobie na www.konaworld.com , tam w rowerach na zeson 06 montowane sa właśnie one, a w opisie technicznym pisze 80 mm...
Hej ja mam Dirt Jam-a mam go miesiać i poszedł się pieprzyć korek z regulacji popękało i się zjebał chodzi ogólem dobze tylko brakuje tłumienia mozna go łatwo dobic do konca zdarzyło mi się to kilkanascie razy pozdrawiam : )
gal anonim no ja tez mam dirt jama compa ale duro to dla mnie byloby wybawienie :) duro jest w **** lepsze i ma tlumienie olejowe chociaz
i trudniej dobic niz dj... dirt jam to drogie scierwo jak na ta klase amora :/
Siemka .JA mam Dirt Jama jakieś 3 miesiące i szczerze nie jestem z niego zadowolony . jak na moje oczekiwania to chodzi mułowo . a mam kumpla który jeżdzi na duro i spisuje mu sie bardzo dobrze .Ja na nim tez pare razy jeżdzilem i musze ztwierdzić ze jest o niebo lepszy duro od dirta
Chyba raczej kupie sobie Duro, a raczej na pewno. Mam pytanko - w razie gdyby ten amorek chodził mi za mulasto moge poddać go drobnemu "tuningowi". Czy wyciągnięcie takiej tulejki z lewego golenia to dobry pomysł? :D