NS-BIKES ROADTRIP,jaka trasa???
-
- Kontakt:
A w jakiej formie t bedzie dokładnie przedstawione, bo wywnioskowalem z postow ze nie bedzie to jeszcze Polski DROP IN :)
(Ale może za rok panowie, fajnie by było gdybyście objechali np Polske w koło jezdzac po kmiejscowach z bardziej wszechstronnym teamem :)
Życzę wam szczęścia panowie i powodzenia, żeby nie było żadnych bonusowych zdarzeń i kontuzji. Nakręćcie jak najwięcej, może jak to ktos sensowny zobaczy to cos się w branży ruszy...
(Ale może za rok panowie, fajnie by było gdybyście objechali np Polske w koło jezdzac po kmiejscowach z bardziej wszechstronnym teamem :)
Życzę wam szczęścia panowie i powodzenia, żeby nie było żadnych bonusowych zdarzeń i kontuzji. Nakręćcie jak najwięcej, może jak to ktos sensowny zobaczy to cos się w branży ruszy...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PyrzU dobrze myslisz ale zrobimy na odwrot moze:P oni wpadna do Świdnicy a w-ch do nas:] Mamy lepsze dirty wydaje mi sie:]PyrzU pisze:No to jak Swidnica to moze i walbrzych te lamusy moze cos pokarza i napewno swidnica tez u nas bedzie to bedzie w-ch i swidnica.Dirtpark moze skonczy sie.Ale jeste juz co nieco.nawet hala to picia nalewek jest :P
Może byscie wpadli do Lublina,mamy fajny dircik http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=509842 traska fr sie robi,drugi dirt tez i jakas namaistka toru 4x,wstreecie tez da rade u nas posmigac.pozdrawaiam i zapraszam.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=550040
no do łodzi na dirt myśle że warto wpaść :D
no do łodzi na dirt myśle że warto wpaść :D
waldus kurna ja pier...dole to dobrze ze wpadacie do wroca...na kosmos...my juz jedziemy z filmem,mamy z 80 min nagrane..czekamy na was...i bedziemy wspolnie krecic dalej jak bedzie mozna...a na osobowice zawsze mozna pojechac fakt ze tam troche zarosniete trawa ale wszystko jest w jam najlepszym porzadeczku i da sie skakac...a miejsca do streetu...mozna by powiedziec całe centrum miasta..duzo tego jest...pozdro dla was i czekamy...grzeniu z wro-71.
...::71_dirt wrocław::...
co z tripem???? dobrze z tipem zpowodu rozwakcajoania..... zaczynami od poczadku [pazdziernieka z mozliwosc przelozenia tego syfu w wypadku zle pogody do czasu pogody dobrej
LODZ
WROCŁAW
3MIASTO
BYDGOSZCZ
POZNAN
na 100% odwiedzmy!!!!!!
czy ludze z tych miast sa w stanie poinformowac mnie o stanie miejscowek dostepnych do jazdy???
ew jakies fotki...lub opisy wrac z naza ulicy????
bardzoprosze o takie info FAT@kirszop.com
gg 3085561
aha chodzi omiescowki streetowe oraz dirt plus ew. skateparki...
dropi i zjazdy raczej mnije nas intersuja gdyz poruszamy sie na orwerach sztywnych z tyłu a poowa skaldu sztywnych tez z przodu.... o jednym hamulcu...
szuakmy raili.bankow schodko wallridow gapow itd.... i oczywisce dirtów nie 4x!!!!!!
pozdro i do zaobczyska u WAS w miescie!!!!
aha caly czas czekam tez na propozujce miast!!!!!!!
LODZ
WROCŁAW
3MIASTO
BYDGOSZCZ
POZNAN
na 100% odwiedzmy!!!!!!
czy ludze z tych miast sa w stanie poinformowac mnie o stanie miejscowek dostepnych do jazdy???
ew jakies fotki...lub opisy wrac z naza ulicy????
bardzoprosze o takie info FAT@kirszop.com
gg 3085561
aha chodzi omiescowki streetowe oraz dirt plus ew. skateparki...
dropi i zjazdy raczej mnije nas intersuja gdyz poruszamy sie na orwerach sztywnych z tyłu a poowa skaldu sztywnych tez z przodu.... o jednym hamulcu...
szuakmy raili.bankow schodko wallridow gapow itd.... i oczywisce dirtów nie 4x!!!!!!
pozdro i do zaobczyska u WAS w miescie!!!!
aha caly czas czekam tez na propozujce miast!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w gliwicach powstaja rownolegle 2 dirt parki [ gliwice, 40 min jazdy od katowic ]. W pierwszym stoja juz 4 dirty [ sredniej wielkosci ok 2m odstepu miedzy czubkiem [koncem]najazdu a poczatkiem (czubkiem) ladowania ] i ciagle powstaja nowe. [ z tego co wiem planujemy postawic chyba 2 sekcje, pierwsza 4, druga 8] Do tego jest wyrobimy przed deszczami powinnien stanac tor do racingu. Nie wiem jak na szwajcari [ drugie dirty ] ale z tego co wiem stoji tam sporo dirtow, wiec jest ogolnie gdzie polatac. Jest jeszcze sredniej jakosci/wielkosci skpark
pozdro
pozdro