[wAw] ,,Wariat'' na Galerii Mokotów :-D
Reklama nie jest od roku, zdiecia były robione jakoś na wiosne tego roku, a jak was tak bardzo interesuje ile wziął to spytajcie go!!!
I bardzo dobrze, że wziął w tym udział niech się spirala nakreca, czy jeszcze 2 lata temu ktos by pomyslał ze wyniki z MWEK będą np. w TVP podane??
I bardzo dobrze, że wziął w tym udział niech się spirala nakreca, czy jeszcze 2 lata temu ktos by pomyslał ze wyniki z MWEK będą np. w TVP podane??
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
ten Metrus napewno bedzie nidlugo w CKM albo w innym LOGO...z takim ciałem zajdzie daleko a niewyparzona morda napewno mu pomoze...
pozdro dal mniegonaszego pierwszego metrosexualnego dirt jumpera!!!
oddawaj mi za moje leczenie!!!!!
pozdro dal mniegonaszego pierwszego metrosexualnego dirt jumpera!!!
oddawaj mi za moje leczenie!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
-
- Kontakt:
Panie moderatorze Chrabał normalnie jestem zaskoczona tym,ze po Twojej uwadze do tych tępych,durnych debili z początku posta od razu zmienili tok wymowy...no no:)może jak tak dalej pójdzie to takie durne ciotki przestaną w ogóle pisac co podejrzewam ucieszyło by wielu z Nas:) a więc 15 latki na dargstarach:morda w kubeł i nie pisac nie na temat prosze:)
papa
ps.ten post jest autorstwa mojej kobiety,która po przejrzeniu forum zapytała mnie dlaczego ja tu w ogóle pisze?:D bo poziom jest niski etc.Na co ja jej,że zawsze zdarzaja się moja droga jakieś perełki:)
papa
ps.ten post jest autorstwa mojej kobiety,która po przejrzeniu forum zapytała mnie dlaczego ja tu w ogóle pisze?:D bo poziom jest niski etc.Na co ja jej,że zawsze zdarzaja się moja droga jakieś perełki:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: