witam chcaiłem sie zpaytac gdzie mozna kupic i czy wogoel mzona kupic freecosater do kasety ?? wiem ze na singla jest cos takiego ale czy na kasete ????.....a moze wogoel ejstem w błedzie i mwoie od rzeczy i to jest juz cała piasta ??......napiszcie jakies sklepy gdzie mozna to nabyc .....jakby ktos nie wiedział co to jest freecoaster to jest takie cos ze jak sie jedfzie do tyłu to nie tzreba pedałować :P....
potrzebna jest cal paista... w bmx gdzie przewaznie uzywalo sie wolnogiegow ....frecoster wystepuje jako kaseta.... nie wiem czy jest cos takeigo do mtb.ale mysle ze s powdzeniem mozesz stosowac bmxowe....firmy Nanaki.. ktor robie freecostery dla wiekszosci firm...ale kosztuje to spooro... a taki tani freecoster tez produkowny przez Nanaki ale pod nazwa Taska. mam np .ja... 48 h os 14mm zebatka chyba 15
jeste jeszcze patent z jedna zebatka kasety....spilowna z zebow... i jak chcesz jechac d tylu wrzucasz ten bieg......z tymnz e jak chcesz znou normalnie to spowrotem trzeba pozmieniac...
gutek281 pisze:witam chcaiłem sie zpaytac gdzie mozna kupic i czy wogoel mzona kupic freecosater do kasety ?? wiem ze na singla jest cos takiego ale czy na kasete ????.....a moze wogoel ejstem w błedzie i mwoie od rzeczy i to jest juz cała piasta ??......napiszcie jakies sklepy gdzie mozna to nabyc .....jakby ktos nie wiedział co to jest freecoaster to jest takie cos ze jak sie jedfzie do tyłu to nie tzreba pedałować :P....
maja byc te paisty, wlasnie na kasete, ale cena jest zabojcza ok 500 zeta
albo można rozłożyć kasete i na tej koronce na której chcesz zrobić freecoaster piłujesz takie ząbki póżniej składasz kasete i koniec . Jak czcesz jechać do tyłu zrzucasz na ten bieg i jedziesz
u nas w sklepie jest za 160zł, z tym że jak chcesz to tyłu jechac to musisz pół obrotu zrobić i tak samo do przodu, ale chyba nikt na tym nie jeździ jeszcze :D dacie jakiś link na te free coastery w wolnobiegu ??
aaaaooooooooooooouuuuuuuuiiiiiiiiiiiiii ja cośtakiego chce!! jak v0dub w jibie bez pedłąowania, jakby mieli w mk-biku to pierdole biore piastę, zamiast amorka:D a rozwale sie w końcu na gilli ale będzie fakie bez pedałowania:D:D::D: