erenes video

erenes
Kontakt:

erenes video

Post autor: erenes »

wszystko co do tej pory nakreciłem złożone w 1 całosc, nudne itp.:
31Mb , 8 minut, 320x200

http://www.astercity.net/~erenes/erenes.wmv

RIDE1
dupa.
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

Zajebisty filmik :D:D:D skill do pozazdroszczenia :D też chce mieć taki bike (pegi) i miejscówy (np. te hopki) :D:D Jeszcze raz Świetny film szkoda tylko że jakość słaba, i dużo w nocy robisz :]
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Filmik taki sobie, umiejetnosci dobre !!! :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Zaalbar[PL]
Kontakt:

Post autor: Zaalbar[PL] »

Oglądałem już twoje trzy filmy i jestem naprawdę oszołomiony :). Ze zniecierpliwieniem ściągam ten kawałek. Mam nadzieję, że będzie naprawdę dłuuuuuugi! (jeśli nie, to plz, nakręć coś fajnego, tak na 30 minut:) )
Shut up, when I'm talking to you!
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

cześć erenes , podoba mi się że pokazałeś w filmiku to co potrafisz a nie tak jak niektórzy to co się uda (czasem mam okazje widzieć Cie w realu) .
Twoje manuale bez hampla to hardkor :) i mam pytanko odnośnie tego: czy często lądujesz na plerach? czy opanowałeś spadanie na nogi do perfekcji ?
Bo jak dziś spadłem na nery i rozwaliłem sobie łokieć to wymiękłem i bez hamulca już nie próbuje :P
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

sciagam:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru
Kontakt:

hmm.... film spoko, barspiny to chyba sa Tobie latwiejsze niz pedalowanie:)
co do manuala to juz sa na wysokim poziomie, zastanawia mnie tylko jak potrafisz przy tak duzej predkosci spadajac na nogi utrzymac rownowage i nie zaliczyc gleby :D

ogolem dobry filmik ale slabo widac cos na ujeciach nagranych wieczorem, ogolem 5
Michal G
Kontakt:

Post autor: Michal G »

Wypas! Bardzo dobrze się takie filmiki ogląda, nie jest wcale nudny i chyba faktycznie mało w tym wszystkim przypadku. Szkoda tylko, że nagrane aparatem i co za tym idzie jakościowo kiepskie.

Przypomniał mi się krótki filmik pobrany kiedyś z serwera freeridersów - "ruski streetrider" czy jakoś tak - tamten też bez hamulczyków (chyba dość mało jest takich osób) pociskał i szło mu b.dobrze. Ze streetem nie mam nic wspólnego i b.możliwe, że się nie znam ale chłop zrobił na mnie duże wrażenie.
Miło jest zatem zobaczyć dla równowagi polskiego streetridera dającego równie dobrze radę ;)
Tak 3mać!
[url]http://www.freeride.j.com.pl[/url]
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

ładnie ładnie :D
na jaka wysokosc robisz bunny hopa ?? i czy to sa obrecze 24 "?
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
lankru
Kontakt:

Michal G tak jak piszesz, ruskistreetfajter :D ogladam ten film juz jakis miesiac czy 2 i ten typek robi najlepsze manuala jakie widzialem:D

ruskistreetfajter rullez :D
marcin-radom
Kontakt:

Post autor: marcin-radom »

triple barspin wow
kupie nowe korby hussfelt
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

nigdy nie wyladowałem na plecach, a po prostu biegnie sie za rowerem sadząc wielkie kroki, ale nie puszcza roweru. Wskakuje sie po 1-2 krokach na pedały (na początku ciezko było trafiać). Co do bunnego na murek do nad kiere (ok 100cm) co do "przez" to przez smietniki do 70-80cm. Nie chce zrobic sobie kuku. Obrecze 24", przód bfr 48h, tył Doubletrack 36h. A co do barspina po grindzie po ladowaniu ze skrzynki, radze sie dobrze przypatrzyc- był poczwórny. tylko 15 klatek na sekunde nie nadaza nawet na replay'u RIDE \m/
dupa.
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

fajny Panie Łukaszu
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

nie no, przyznam, że ładnie, zresztą widziałem jakąś poprzednią produkcję.
Zauważam jednak, iz pomimo twoich ideologicznych poglądów, czasami przydałby Ci się hamulec z tyłu (choćby na starość, jak już opuści Cię chcęć walki z maszyną o tytuł "kto tu rządzi"). ten kawałek linki i blachy w mógłby w skrajnych przypadkach oddalić perspektywę lądowania na nogach przy prędkości 40km/h podczas wyprzedzania cinkusia.

trzymaj się i jeździj dalej ;P
kobylas
Kontakt:

Post autor: kobylas »

respekt....konkretny filmik...jedyny minus to jakość...ale ogólnie bardzo fajne..
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Eee...ty na nazwisko masz Chaise?? Ale nie wiedziałem że młotszy brat aarona mieszka w polsce...suuuper gruuuby wypaśny filmik...ze względu na umiejętności...bo jakość i montaż dupa blada...czemu do tej pory nie ma polish disordera?? Przecież mamy TAKICH ludzi...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Nie no niesamowite masz umiejętności :) Nie wiedziałem, że ktoś tak uzdolniony mieszka w polsce ;)
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Umiejetnosci pozazdroscic :) Szkoda tylko ze strasznie ******* kamerzysta:P jakosc i montaz;/ Czuje ze gdyby zajol sie tym ktos kto potrafi krecic filmy to bylo by wyjebanie w kosmos ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

TTom3k, Krakus - cała sprawa polega na tym, że RNS to człowiek undergroundu, on robi film dla samego filmu, dla pokazania umiejętności, własnej przyjemności, a nie zdolności do konkretnego montażu. Tak przynajmniej go odebrałem jako kolegę z roweru.
ODPOWIEDZ