oj Capulet, patrzyles pewnie na vector-images.ru, ja sobie nasciagalem z pozostalych stron logow ze 40 mega chyba i sa wszystkie jednowarstwowe i gotowe do wyciecia
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
--> pitikuku <-- mam pytanie do ciebie. kiedys jak wchodzilem na te stronki z logami to widzialem logo Bombera a teraz szukam i szukam i nic :( chyba slepne juz :P nie wiem czy tego nie ma ? jak mozesz to zobacz :) Poszukaj napis Bombera :] Pozdro
Capulet cos tam pisales ze 1,5h musisz rysunek robic :) przeciez jak ktos Ci przesle projekt jako obrazek to chyba wystarczy zamienic go na Vector nie? :)
Ja sobie robie tak drukuje z kompa>wycinam>nalepiam wierzchem na grubą taśmę klejącą>na to nalepiam drugą warstwę od spodu> i git...a czego te nalepki...?
Ha, wiec klania sie tez konkurencja dzień doberek kurde felek :] na zdjeciach ponizej zamieszczam foty niektorych z moich naklejek wycinanych samemu nożem introligatorskim w folii. Mozliwosc dowolnej kolorystyki, dowolny wzór, niezdzieralne, dowolny rozmiar. Moge tez zrobic olbrzymia nakleje na samochód jak by ktos chcial!