Mam zamiar kupić obręcz. Mam trzy typy ,ale nie wiem na jaką się zdecydować. Poradźcie mi jaka jest najlepsza (w sesie najwytrzymalsza). Wyrazcie swoje opinie jak wam sie sprawowałe.
ja mam DM 24 i nie raz zaskoczony bylem jej wytrzymałością :D
ja jeżdze w dircie i wlasnie dualu i róznych innych, wiec wydaje mi sie ze DM-ka będzie najlepsza dla ciebie ;}
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Hope lol ile ona kosztuje. Jak mam wydać 150 zł to wole dozbierac i kupić Double Wide za te 75 zł więcej. Bede kupował Single tracki,Duoble Tracki,Single Wide lub Double Wide (coś z tego) ale dopiero do nowego roweru za rok.
DM24!!!
Kiedys bylem z kumplem w UStroniu 1 maja 2004 r (ZAWODY DH) i na samej górze kumpel złapał kapcia:/ no to zaczelismy kleic ale dziura byla tak duza ze niedalo rady :(nawalilismy 10łatek na 1 dziure i dupa no to kumpel sie wkurzyl i zalozyl spowrotem oponke i zaczoł zjeżdżac z nartostardy na KAPCIU ,a obrecz to DM24 :) jak jechalem to myslałem ze ma po obreczy :] a jechał nawet 40km/h moze troche wiecej. Wkoncu zatrzymalismy sie na samym dole i patrzymy a DM24 miala lękką centre ok 1mm :) poprostu byłem zdziwiony. BIERZ DM 24!!!
dm24 długo na nich jeżdże i nic sie z nimi nie dzieje. piszesz że na nowy rok kupisz nowe,ale coś mi sie wydaje że zostaniesz przy dm24 jeżeli je kupisz.
a double wide smierdzi skislym moczem! chcialem zrobic na nim 180tke to sie wygiol i zaczelo mi kolo trzec o rame... mam teraz double gracka i robie 180tki i ani troche centry nie ma :]
bierz DM24 obrecz ta jest lekka i bardzo wytrzymala, mam teraz z tylu Single track a mialem przetem DM24 i moge powiedziec ze......DM24 trodniej bylo pogiąć