erenes video
montaz i ogolnie sama techniczna strona filmu nie do przyjecia :]
a co do jazdy to wiadomo... twoj styl to cos czego brakuje u nas w miescie, ci ktorzy jezdzili tak jak ty (albo podobnie, niektore rzeczy lepiej niektore gorzej) juz przesiedli sie na bmxy a to jest jak granie na kodach.
a co do jazdy to wiadomo... twoj styl to cos czego brakuje u nas w miescie, ci ktorzy jezdzili tak jak ty (albo podobnie, niektore rzeczy lepiej niektore gorzej) juz przesiedli sie na bmxy a to jest jak granie na kodach.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
fakt faktem, umiejętności masz duże. Twoją jazdę można określić jako hardcore street, a ja osobiście wole techniczy street (coś w stylu Street Trial Tychy). poprostu brakowało mi tu takich tricków jak fufanu, abubaca, crankflip, nosepick, no ale większość z nich wymaga hamulców :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Filmik troche do dupy- kiepski montaz, przecietna jakosc (to akurat najmniej zalezy od czlowieka, lecz od kamery) a triki nie wygladaja tak jak powinny. Dobry montaz zalatwilby wszystko- wszystkie manuale. barspiny bylyby bardziej spektakularne i co za tym idzie filmik tez lepszy. Co do poziomu jazdy- nie mam nic do dodania- bardzo dobry street :) Muzyka tez przydalaby sie inna, ale to juz bardzo subiektywna opinia.
www.hornybanana.com -> kilka fajnych filmów erenesa do zassania / joke :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
Film zajebisty oglądałem dotąd wszystkie "odcinki" ,które dawałeś na astercity ale widze,że jest też także kazoora i test ramy dzikusa :P A mam takie pytanie jak ci sie sprawował bruister jak go miałeś?? Ja jeźdze w streecie i dircie a teraz mam zamiar go wziąść a widze po twojej jeździe że moge się spytać o sprawdzony towar :P Od początku jak mam rower też zapiepszam bez hamulca na destroyerze wsztskiego się ucze bez niego manuala itp. chodxź jak raz nie pojechałem jak jutrzene z hamulce to myślałem, że sie zabije jak na funboxach skakałem :P