1.kolega złamał dzisiaj klamke od avida speed dial 5 i teraz jest pytanie ,gdzie można takową nabyć (samą klamkę)? może być używka ale najlepiej nowa...
2. chciałby ktoś kupić któryś z kasków (nowe) : azonic azx : 479 zł , SIXSIXONE FULL COMP 349zł ???
CO TO MA ZNACZYĆ? CHCIAŁEM DOPISAĆ ŻE TE KASKI SĄ OCZYWIŚCIE Z PUDEŁKIEM (wszystko co w nich bedzie) A MNIE TE GÓWNO WYLOGOWAŁO? Z DHZŁOMEM CORAZ GORZEJ... GRGHH!
słyszałem kiedyś o takim przypadku,ba nawet znałem osobe,która miała tego pecha. niestety kontakt się urwał. http://www.rowery.com.pl/ na tej stronce można napisać do dystrybutora avidów w polsce. tylko tyle mogę pomóc.
a no i jeszcze w tym samym temacie zapytam :
3. innemu w "pointcie" zassała się sztyca znaczy się utknęła tam i nie da sie jej ruszyć no ewentualnie kręcić (z prętami długimi sie udało), ale góra dół nie rusza się... co z tym zrobić?
wykrec p[akiet, nalej WD40 do dziury w mufie suportowej. Tzn. tej dziury za ktora jest rura podsiodlowa. Jedyny patent zeby sie tam dostac. Poskutkuje na 100%. Jak nie wiesz o co biega to odkrec suport i zerknij jak tam jest noi juz :P
hmm normalne w pointach
ale niekoniecznie wykrecasz suport. da rade tez psikac kolo rury podsiodlewej w to miejsce gdzie sie wklada. i wplywa do srodka. po pewnym czasei wyjdzie.
powodzneia l;D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no w sumie z góry coś dzisiaj pryskalismy i lipa, ale jutro sie popatrzy. ten kask to rozmiar large - taki zalecają na normalną głowę ,czerwony raczej. to jest narazie tak orientacyjnie patrze czy ktoś by chciał te kaski bo moge załatwić ale dopiero na lipiec