FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
heeh no jazda byla nizla kilka razy sobie skoczylem chcialem 8-mke ale sie rozpadalo:/
fajna biba byla w tych ruinach :D
blokowanie 2 pasow na tej "autostradzie" tez bylo niezle:]
a co z tym **** co wdupil tem kolesiowi na XC? z kola tylniego nic nie zostalo:/ koles bedzie mial teraz przejebane na palach.............
a i w naszym pokoju byla bierzaca wioda... wtajemniczeni wiedza o co chodzi ufik robil nawet foty:D
aa ufik a jak tam maslo na goleniach??????????????:D
fajna biba byla w tych ruinach :D
blokowanie 2 pasow na tej "autostradzie" tez bylo niezle:]
a co z tym **** co wdupil tem kolesiowi na XC? z kola tylniego nic nie zostalo:/ koles bedzie mial teraz przejebane na palach.............
a i w naszym pokoju byla bierzaca wioda... wtajemniczeni wiedza o co chodzi ufik robil nawet foty:D
aa ufik a jak tam maslo na goleniach??????????????:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Ufik jak możesz to przeslij te foty na mojastara@gmail.com jak cóś to ja jestem ten gość co był w tej czarnej koszulce z napisem "SEX jest jak..."
podpis
-
- Kontakt:
a różowy Basnhee ? <lol>lyra pisze:oprocz tego, ze lało to bylo fajnie. Troske zmoklam, ale co tam;p...
Ale to ognisko pobilo wszystko:P...
Aa i ktos mial fajny rozowy kask 661, tez bym taki chciala:).
Wytlumaczcie mi, dlaczego nie produkuja rozowych rzeczy do bika hmm:P?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
-
- Kontakt:
Witam wszystkich
Pisze tu po raz pierwszy...wogóle zarejestrowałem sie na tym forum żeby napisać własnie jak bardzo podobała mi sie ta zbiórka na Rynku w Bytomiu...z każdej uliczki wyjeżdżali kolesie na rowerach poprostu szok...widziałem miny ludzi którzy stawali w miejscu żeby popatrzec na przejazd całej MASY :D Oby tak dalej może na nastepna mase poskładam rower i dołacze do Was
pozdro
Pisze tu po raz pierwszy...wogóle zarejestrowałem sie na tym forum żeby napisać własnie jak bardzo podobała mi sie ta zbiórka na Rynku w Bytomiu...z każdej uliczki wyjeżdżali kolesie na rowerach poprostu szok...widziałem miny ludzi którzy stawali w miejscu żeby popatrzec na przejazd całej MASY :D Oby tak dalej może na nastepna mase poskładam rower i dołacze do Was
pozdro
Nono a tak sie zajefajnie zapowiadało... Zabrze robi poprawiny masy w najbnliższą sobotę, planujemy być na chopkach koło 12. Kurde, rispekt dla ludzi ktorzy wybudowali ten genialny stolik :) Prawie zaliczyłem OTB ale w koncu skoczylem porządnie z niego :] Kto moze niech tez bedzie w sobote na chopach.Jesli w sobote bedzie padac to w niedziele :] To tyle jeśli chodzi o nieoficjalne poprawiny a kiedy oficjalna, kolejna masa ze startem w bytomiu na rynku? Słyszałem ze za 2 tygodnie. Pozdro
-
- Kontakt:
hehe ja zdązyłem az 2 razy skoczyc z czego jedna gleba :D , bo mi nogi z gejów zjechały :-)
ogólnie cały bike musze przeserwisowac :
łancuch , zębatki , amor , stery , i tylnie koło :)
bo wszystko wkrzypi po tym deszczu , niewspominając ze łancuch cały rudy łącznie z zębatkami :P
ale i tak mi sie podobało , nawet mi haki przyrdzewiały z tego deszczy w moim destroyerze :D
kiedy powtórka masy :> ?
ogólnie cały bike musze przeserwisowac :
łancuch , zębatki , amor , stery , i tylnie koło :)
bo wszystko wkrzypi po tym deszczu , niewspominając ze łancuch cały rudy łącznie z zębatkami :P
ale i tak mi sie podobało , nawet mi haki przyrdzewiały z tego deszczy w moim destroyerze :D
kiedy powtórka masy :> ?
F*CK MTB ..
heh mnie Anałana mowil ze powtorka masy planowana jest na za 2 tyg mam nadzieje ze wypali wkoncu , a co do stolika to spoko tylko ladowanie moglo by byc troche szersze bo za 1 razem to omalo co nie trafilem w nie i mnie troche kolano boli od tego jeszcze moze cos z tym zrobia
szkoda ze nikt nie zaspiewal "deszczowej piosenki" :D
szkoda ze nikt nie zaspiewal "deszczowej piosenki" :D
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
sklep: http://www.hadronsport.com/