Bachory na smycz!!!!!!!
Bachory na smycz!!!!!!!
Do ***** waclawa, wczoraj z kumplami zrobilsmy sobie big air`a ... zajebiste 10m lotu, dzisiaj pojechalem na to hope po poludniu a na najezdzie odciski malych butow i rozjebana koncowka ... czy do kurwy nedzy nie mozna trzymac dzieci z dala od hop ... chyba tam kurwa psa przylancuchuje ... pare godzin machania lopata znowu wpizdu przez ciemnote jakis ludzi ... zyc nie umierac :-)
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
trzeba było zrobić gipsowy odlew odcisku buta i przeprowadzić dochodzenie :D
nie no tak na serio to wiem jak to jest jak przyjdzie ktoś i rozpierdoli, a najgorsze jest to że jak naprawisz dzisiaj to jutro - góra za dwa dni znowu będzie rozjebany
jakiś czas temu co z kumplem naprawiliśmy lądowanie na stoliku (takie podwyższone lekko) to jakiś zajebany w dupę krosiaż musiał przejechać przez stolik i rozpierdolić połowe tą swoją niską zębatką :/
nie no tak na serio to wiem jak to jest jak przyjdzie ktoś i rozpierdoli, a najgorsze jest to że jak naprawisz dzisiaj to jutro - góra za dwa dni znowu będzie rozjebany
jakiś czas temu co z kumplem naprawiliśmy lądowanie na stoliku (takie podwyższone lekko) to jakiś zajebany w dupę krosiaż musiał przejechać przez stolik i rozpierdolić połowe tą swoją niską zębatką :/
-
- Kontakt:
wlansie wrocilem od siebie z toru. kurwa! tez rozjebane wybicie na hopie polozone z bali cos ala stolik, prg lezy obok, ale nie mlodziaki na makrokeszach twardo skacza. musialem zrobic nizej wybicie bo pol sie po prostu obsypalo. kurde.
ale tera przynajmniej nie przelatuje za ladowisko (ktore bylo w planach do powiekszenia :P)
ale tera przynajmniej nie przelatuje za ladowisko (ktore bylo w planach do powiekszenia :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tia.. tylko te bale poziomo ustawione byly i **** nic sie nie dalo latac balem sie kola rozjebac. no ale stolik zlikwidowany i znowu mozna normalnie skakac. a jak tylko podniesiemy znow wybicie bedzie i ladowisko dalej :D tyle ze dopieero w sobote bo jutro na miasto jade
www.bikeaction.pl
Jutro naprawimy i znowu bedzie ql :]
a hopa wyglada tak : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=229274
fajna co ? :]
moze nie wyglada, ale komisyjnie wymierzone 9m lotu !!! :-)
a hopa wyglada tak : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=229274
fajna co ? :]
moze nie wyglada, ale komisyjnie wymierzone 9m lotu !!! :-)
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt:
Fajna, fajna mastah :)
Cos dla mnie, zero ryzyka niedolotu (kurewsko sie tego boje i przelamac sie na razie nie moge) najwyzej czeka ladowanie na plaskie). Bardzo fajna robota, w wakacje sobie cos takiego zmajstruje w lesie, bo juz nawet mam fajna lokalizacje.
Cos dla mnie, zero ryzyka niedolotu (kurewsko sie tego boje i przelamac sie na razie nie moge) najwyzej czeka ladowanie na plaskie). Bardzo fajna robota, w wakacje sobie cos takiego zmajstruje w lesie, bo juz nawet mam fajna lokalizacje.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.