ERENES: zaje***li mi rower

KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

wszyscy bikerzy łączcie się w jedność i zaj**** tych dresów
patkos
Kontakt:

Post autor: patkos »

no lipa, lipa, ja to w Lublinie mieszkam, wiec nie moge zabardzo pomoc. U mnie w miescie jak kradną, to potem sprzedaja raczej na giełdzie samochodowej. A w wawie to juz calkiem przewalone jest. Jest tam w **** osiedli, blokow, skrydek itp.
Erenes: przejdz sie po miescie z kilkoma kolegami i popytajcie jakis przydroznych dresow, gdzie moglibyscie skradziony rower kupic, najlepiej dualowke, powiedzce ze chcielibyscie streetlegala najlepiej kupic, popytacie troche az w koncu ktos sie znajdzie, co w temacie siedzi. Powie wam gdzie sie spotkac w sprawie kupna rowerka i o ktorej porze. Powiecie o tym policji i paru policjantow zabierze sie z Wami po cywilnemu i podczas tranzakcji aresztuja zlodziei a ty odzyskasz rower.
syska
Kontakt:

Re: ERENES: zaje***li mi rower

Post autor: syska »

:(

jestem codzień w centrumie na biku....
jak tylko coś zobacz dam cynę!

syska
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Ustawmy sie w jakas wieksza grupe i przejedzmy sie po miescie, popytajmy, porozgladajmy sie... Ja dzisiaj mam w **** spraw do załatwienia,wiec poł Warszawy na Biku przejade...... Znajdzie sie na bank.. predzej czy pózniej.. Stary, współczucia.... az mnie dreszcze przeszły jak zobaczyłem ten topic...

Wszyscy bikerzy z Centrum postawieni na nogi !
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

bankier to dawaj ja tez dzis wylaze z kumplem jeszcze gdzie sie ustawiamy wezcie pisac na gg moje 2179309
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
patkos
Kontakt:

Post autor: patkos »

przegladajcie tez allegro, bo tam moze sie pojawic caly rower lubl czesci
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jak go nie rozbiora to sie znajdzie.

tak ot napisze ze dobrze jest mieszkac na takim zadupiu jak ja - falenica :| bo zlodziei mniej (co nie znaczy ze ich nie ma) i ogolnie policja sie nie czepia i wogole. raczej sie nie bede wybieral na miasto teraz sam :| jutro jade z kumplem to sie bedziemy rozgladac za bikiem
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ok widac ze sie nikt nie zglasza n gg w kurwe jade wiec sam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Piter
Kontakt:

Post autor: Piter »

na pradze pod stadionem był drech co miał blizny z tylu głowy i to sporo widziałem go na koncercie kazika niedawnow parku skaryszewskimwięc moze te okolice chociaż oni wszyscy mają w *** blizn ...
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

kurde drech na koncercie kazika a myslałem że oni tylko na hip hopowe chodzą kurde erenest wyrazy spólczucia taka fajna ramka a przecież długo jej nie miałęś :((
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

to niech ktos napisze na allegro ze kupi uzywanego streetlegala, za 1,2 da ogloszenie do gazety... czy cos - Idz na policje. Kurde chlopaki nie zostawiajcie maszyn samych!! prosze bo nie chce czytac ze kolejna znikla!!
www.hcfr.pl !!
Czopek
Kontakt:

Post autor: Czopek »

jaa to ja Lectus tylko z profilu czopka !!! ja pierdole erenes zabrze bedzie patrzec bede pytał obiecuje ci ja pierdole ty mi w 50% poskładałes mojego streetlega!!!! ja pomoge szukac stary jak ja ci współczuje ale widze ze dresy sie zaczeły uczyc bo machine to niesamowitą ukradły naszczescie streetlegalów jest narazie mało w polsce wiec sie znajdzie na 100% pomoge ci w tym jak znajde rower całe zabrze rozpowiem po całym zabrzu ze mają szukac rowerka ja apierdole co za pierdolone bambusy jak tak mozna taki rower ukrasc =( ale mi przykro sie zrobiło rto mogł byc rower kazdego z nas !!! szukajcie tego erenes w auto i szukaj po wawie !!!!!!!!!!!te opony tez zadlkie wiec sie poszuka stary szczere współczuycie znajdziemy !!!!!!!!!!!!! to ja pierdole aaaaaa qrwa qrwa qrwa qrwa jak tak mozna robic no mnie przeciez **** szczeli qrwa FUCk teraz kurwa mozecie mnie nazywac rasistą ale powiem jdno DRESÓW i ZŁODZIEJI nie nawidze tak jak łysi wszystkiego innego qrwa czysta ninawisc ja pierdole bleblelbewgoiwhaegiuaiurgheausghiuarhg;iuah
pierwszy raz mam ochote cos rozpierdolic !!!!!!!!!!!!!!!!!
--== United Merida Freeriders ==--
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

jak zobaczylem ten temat i autora to mi serce w gardle stanelo a dobry chumor minal jak reka odjal. szczescie ze streetlegal to raczej ramka ktora nawet po przemalowaniu da sie poznac, poza tym konfiguracja sprzetowa byla orginalna (dobry patent z dwoma piastami awaryjnymi) wiec wypatrzec sie da na pewno.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

opis roweru:

dla specjalistów:

rama: north shore NS STREETLEGAL 12", czarna, poziome haki dropouty, bmx bb, mocowanie pod rotor na główce, pegboss
widelec: sztywny DMR sidekick srebrny z wielką wspawka wspawaną przy "koronie", podwyższany "suspension corrected"
Stery: FSA PIG czarne, kulki, z kapslem bmx- kabel od przedniego hamulca puszczony środkiem
koło przód: Halo Duncon Białe 48szprych, piasta 14mm bmx (TYLNIA Z WOLNOBIEGIEM), podkładki zamiast kontr konusów.
koło tył: czarna rigida dh30, 36 szprych, piasta 14mm bmx, PEG CZARNY po prawej stronie ramy
opony: MAXISS HOOKWORMS 26" SLICK (nietypowe!!!)
napęd: jednen bieg- singlespeed na grubym łańuchu z motorynki, bez przerzutek
korby: 3pcs= 3 czesciowe stalowe spawane z rurek bmx, ramiona czarne, odarte od grindów po prawej
dysk bmx: 36zebów, KHE czarny z 10mm grubości grindiskiem alu srebrnym w kształcie banana na 3 duże śruby
pedały: DMR zniszczone NIEBIESKIE
kierownica: srebrna DMR ucięta- wąska z poprzczką stalowa
hamulce: tylko przedni V-breke czarny acera puszczony rurą sterową. Na pancerzu czarnym jeszcze przeźroczysta rurka PCV
tylni hamulec: brak, tylko pivoty na ramie przestawiane 26"/ 24" srebrne!
siodło: czarne bmx szerokie KHE (tzw. barspinowe)
sztyca: czarna, bez q-r, na śrubkę. W sztycy schowane sa jakby co ZIPY- plastikowe samozaciski
Gripy: szaro-czarne, zniszczone BMX velo.
klamka: Po lewej stronie, przednia, Al-Honga, srebrno-czarna.
mostek: nowy czarny NS moto. krótka kostka. śruby 8mm
piasty: KT-QUANDO, oś 195mm (z przodu wystaje na boki) oś 14mm średnicy, BMX, zarówno przednia i tylnia mają nakręcony wolnobieg! Mała żebatka 16z z przodu po prawej stronie
peg: czarny zjechany trochę Generix, przykręcony obok osi tylniego koła do pegbossa na ramie.

dla pozostałych:

prawie cały czarny rower górski,
biała przednia obręcz,
srebrny widelec i kierownica oraz osłonka przedniej zebatki.
Niebieskie pedały.
Rurka na osi tylniego koła wystająca ok. 15cm na bok.
Duze czarne siodło.
Gruby wielki łańuch od motorynki,
brak przerzutek i tylniego hamulca.
Balonowe wielkie gładkie opony bez kostek-bieznika. Jak samochodowe.
Wszysktie cżęsci "GRUBE".
Cięzki rower- prawie 20kg.
Kólka wielkości jak w górskim, ale bardzo grube,
sam rower niski, mały , krótki. Rama wysokości do kolan.
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

ch.uj jak bym zobaczyl to klepanie gnoja, BEDE Pamietal i niech wszyscy Pamietaja teraz Erenes potem mozemy my byc
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

szkoda kazdego zajebanego roweru i czlowieka ktoremu ten rower zajebali ale jak zobaczylem ze ten podpierdolony rower to rower erenes'a to az mi sie przykro zrobilo...Kurwa
odzyskasz rower na bank...watpie zeby rower sie znalazl w sosnowcu ale jakby cos to sie rozgladam...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

wawa jest wielka
w wawie jeździ w h** bajkerów
drech jest głupi

czyli rower musi sie znaleźć cała sieć bikerów w wawie jes postawiona na nogi !!!!
powodzenia życzy a dresa na buty :P
fistach
Kontakt:

Post autor: fistach »

witaj

Mieszkam miedzy Praga a grochowem i nawet nie mysle zeby sie tam zapuszczac ale niejestem pewein ale chyba widzialem na pradze twoj rower a raczej rame z jednym pegiem ? czarnym ??chcialem za nimi pojechac ale wolalem nie ryzykowac ( bylo ich 7 )ale mysle ze jak skupisz sie na pradze to go tam znajdziesz A pozatym powiem wam koledzy ze Drechy to madre sie zrobily to chyba nowy sklad anabolikow =] rower ktory ukradna ( takie jak my posiadamy ) rozbieraja i sprzedaja oddzielnie ja mialem chyba 10000 taki propozycji od kumpli ze szkoly ktozy mieszkaja na pradze !

Pozdro
ODPOWIEDZ