CK REPREZENT 2 :D:D Trailer xD
Ten film został zmontowany z materiału nakręconego może przez....miesiąc?? Półtora?? Hehe, troche będzie trzeba poczekać na całą wersje, ale majster w kółko coś kręci i np wczoraj na dircie było dość ciekawie :D :P (jak tam d.upa Żaku?? :P) Trzeba się przejechać po caaaaaaaaaałej okolicy, wszystko co ciekawe nagrać :P Będzie kręcona też jazda całą hordą po mieście, w sobote chyba, więc kto mieszka blisko niech wpada, ale więcej myśle, ze na mtb.kielce albo ck.bike będzie pisać. Ewentualnie do mnie zagadać 4541943. Więcej nie powiem :P
No i dobrze, że Wam się podoba :P
No i dobrze, że Wam się podoba :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
no musze powiedzieć ze fajne :] wiadomo ze to nie NWD, a film wlasnej produkcji wiec jak dla mnie 8/10 tym bardziej ze to zapowiedź :)
musze przyznac ze nie które momenty mnie rozbawiły np: jak na tych fulach lataliście dirty i co nie którzy latali je jak dropy :] lol
dhcyc kilka razy cie rozpoznalem w filmie, ale mało było ciebie widac, mam nadzieje ze w full version pokazesz na co cie stac:]
a juz niedługo nasz film BIKE CHAIN :}
pozdro
musze przyznac ze nie które momenty mnie rozbawiły np: jak na tych fulach lataliście dirty i co nie którzy latali je jak dropy :] lol
dhcyc kilka razy cie rozpoznalem w filmie, ale mało było ciebie widac, mam nadzieje ze w full version pokazesz na co cie stac:]
a juz niedługo nasz film BIKE CHAIN :}
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
No wreszcie jakis filmik od was z Kielc chłopaki,Kurde Cycu bardzo ta zapowiedz mi sie podoba i respekt dla tego kto to montowal bo zajebiscie mi sie podoba,heh korzystajac z okazji my tez krecimy filmik i bedzie sporo fajnych akcji tzn juz jest sporo nakrecone,ale trzeba jeszcze wiecej i bedzie ti naprawde jak sadze najlepsza produkcja z naszego miasta,wiecej nic nie powiem pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
informuje ze sporo dobrego materialu nie zostalo umieszczonego w zapowiedzi takze pelna wersja powinna takze byc ciekawa.Propozycja dla innych miast jezeli chcecie przyslijcie jakies fajne kawalki z Waszych okolic to zmontuje sie tez jakis krotki filmik z calej Polski a moze w przyszlosci skrecimy filmik ogolnopolski heh pozdro pelna wersja gdzies za min 2 tyg gg4662150
----=== CKR team ===----