- o której
- na jakiej ulicy
- czy był jakiś szczególny koleś / szrama na głowie?
- cały rower czy ktos ramę niósł czy sobie jechał
- w którą strone....
..etc
mam prośbę. Gdyby coś pilnego, nowego się pokazało,gdyby cos ktos tu napisał, nie tylko gdzie jest rower , ale także może że ktoś wczoraj widział, w jakich okolicach. Jak jakiś nowy znaczacy wpis sie pokaże proszę Was o SMS z internetu na nr. 507 323 474. Nie mam dostepu do kompa przez cały dzień, ale jakby cos wynikło bede reagował :) DZIEKI!
skorzystajcie z pomocy majkiego mistrza... buehehe, no nie moge;] rozwalaja mnie niektore nicki, a tak na marginesie powodzenia w szukaniu;] sam bym pomogl z checia ale mieszkam taki maly kawalek drogi od pragi...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Hej erenes, a ja mam taka mala prosbe...jakbys byl na tej gieldzie w tym slomszynie labo jak to tam bylo...to prosze zobacz czy nie ma tam bialego a ganga z suntourem ns i 2 hayesami (jednym magiem jednym compem) oraz kolami na obreczach vuelty excalubura Dh. Bo kolega juz chyba stracil nadzieje....a ja chcialbym miec swojego hayesa. Mozesz go kupic...my ci zaplacimy wiecej o wiele. Pozdrawiam
Nie pojechałem do Słomczyna, bo cały weekend musze siedzieć w pracy.
Za to Fistach powiedział że widział dresów z rowerem w srodę o 22:00. Widział inny rower, moze jakiegoś bmx, albo co innego, bo mi buchneli w czwartek rano.
Jeździłem dwa dni głównie po lewej stronie wisły ale nic nie widziałem. Zaczepiłem paru bikerów, opisałem z grubsza bika erenesa i powiedzieli, że będą patrzeć i powiedzą kolegom.
A dobry był jakiś gościu na bordowej konie, jakis 15 latek chyba. Podjechałem (byłem na skurwiałym makrokeszu bo jechałem na ognicho %) i mówie "Pod pałacem ukradli kumplowi streetlegala..." a on dzida przez ulice i go nie ma :O
Komus ukradli bordową kone? (roast chyba) Chociaż gościu wygladał jakby to był jego bike, miał ochraniacze i integrala na plecaku. Pewnie sie przestraszyl :DD