problem z główką;/
problem z główką;/
Witam,
Pisze w imieniu mojego kumpla w którym jezdzi Auhorze A gang a.m z Dj 3 2003 i ma roz.kurwioną główke.
Pytanie: czy jest jakis przyrzad albo urzadzenie gdzie taka główke mozna doprowadzic do stanu używalności (czytaj:wygiąć) ?
ps. szukalem ale nic nie znalazlem
Wszystkim dzieki za odpowiedzi;)
Pisze w imieniu mojego kumpla w którym jezdzi Auhorze A gang a.m z Dj 3 2003 i ma roz.kurwioną główke.
Pytanie: czy jest jakis przyrzad albo urzadzenie gdzie taka główke mozna doprowadzic do stanu używalności (czytaj:wygiąć) ?
ps. szukalem ale nic nie znalazlem
Wszystkim dzieki za odpowiedzi;)
-
- Kontakt:
Hmmmm urzadzenia to nie ma,mozna kminic nastepujaco,puszka po coli czy piwie dorabiasz sobie tulejki takie tzn kawalki blachy osadzasz na misce i nabijasz,powinno sie przez pewien czas trzymac,na poxipol mozna rowniez to wszystko razem ze soba sklejac,mozna kupic stery ktore beda mialy te miski wyzsze tzn gdzie element wchodzacy w rame bedzie dluzszy,mozna i troszke glowke ukrucic jak to wookie doradzil.To tak na pczoatek ale chyba cos by dalo jeszcze wykminic.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
hmm a ja znam cos lepszego niz loctite i poksipol. chodzi mi tutaj o klej ktory ma wytrzymalosc spawu. kumpel go dostal w Stomilu w Sanoku. Co prawda trzeba bylo sie nachodzic ale oplacalo sie. Koles mial wyrwana czesc korby z gwintem od pedalu. Zakleil ,poczekal 5 dni az to zaschnie i osiagnie max wytrzymalosc i do dzisiaj jezdzi i nic sie nie dzieje...
mysle ze jakbys cos takiego nawalil do glowki i pozniej na to stery nalozyl,odczekal swoje to moze cos by z tego bylo. Ale moim skromnym zdaniem na 80% ta historia skonczy sie wymiana ramy
mysle ze jakbys cos takiego nawalil do glowki i pozniej na to stery nalozyl,odczekal swoje to moze cos by z tego bylo. Ale moim skromnym zdaniem na 80% ta historia skonczy sie wymiana ramy